-
Podobna zawartość
-
Przez Roziak
Cześć
Szukam ekipy na serwer w minecraft
Wymagania:
wiek 11-18 lat Sam mam 13
Ogar
Potrzebuję:
Technika - kogoś kto zainstaluje pluginy , skonfiguruje itp. Proszę kogoś ogarniętego w tych sprawach
Budowniczego - kogoś kto ładnie buduje, zbuduje spawn i inne pomieszczenia
Oraz Admina - Osoby która pomoże we wszystkim
Tych rang które tu wymieniłem nie będziecie mieli na serwerze Każdy dostanie Roota Wymieniłem tylko tak dla poufności ,żeby znalazły się właściwe osoby
I mam nadzieję ,że znajdzie się ekpia której naprawdę coś nie odbije i nie zniszczy serwera
Narazie to tyle
Dzięki
Aha zdj tak se wstawiłem xDD
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
-
Przez Kurczaki
Witajcie przyjaciele!
Szukam chętnych do gry na serwerze minecraft 1.5.2. Serwer dopiero powstał nie ma na nim nic, tylko czysty teren, nie ma ekipy, żadnych logowań, spawnu, hunger games, creative ani innego niepotrzebnego gówna. Chciałem sobie pograć z jakąś fajną ogarniętą ekipą. taki survival np. w 5. bez żadnych gildii i tego typu. na początek razem dzielimy jaskinie zbieramy surowce. Tak razem, a potem kazdy buduje swój dom itd. itp. Serwera jeszcze nie odpaliłem, a jedyne pluginy to World Edit i World Guard. Ewentualnie w przyszłości logowanie, ale musze wiedzieć czy ktokolwiek jest zainteresowany takim czymś. Po prostu pograć for fun z ekipą na survivalu. Piszcie kto by chciał tak pograć.
Lub też jeżeli ktoś ma taki serwer survival i jest mało osób to prosiłbym o podanie ip i wgl.
Trzymajcie się, cześć.
-
Przez Moxpouro
Cześć.
Ostatnio rozglądałem się za jakimiś paczkami modów typu survival, z których mógłbym nagrać przygodową serię filmów na YouTube. Jako iż za bardzo nie orientuję się w modyfikacjach do Minecrafta (o wiele lepiej idzie mi z modami do Grand Theft Auto), to szukam osoby która bezinteresownie (ewentualnie za jakąś drobną przysługę czy tam promocję) wskaże mi lub stworzy paczkę addonów, która będzie, jak na realia Minecrafta, realistyczna oraz zawierać będzie elementy trudnego survivalu
Jeżeli jesteś zainteresowany/a, to zachęcam Cię do skontaktowania się ze mną przez Skype'a (moxpouro), byłbym Ci za to bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam.
Moxpouro
-
Przez asterixix
Szukam osoby na mały [10 slotowy] serwer minecraft: IP: podam na pw
Serwer ma WhiteList.
Serwer ma tylko plugin essentials.
Oto co masz napisać:
Imię:
Nick:
Na odpowiedź czekajcie do 48h.
Dostaniecie:
Dostęp do serwera.
@edit Sorry Chormon za podanie ip. Poprawione
-
Przez RetroxPL
Cześć,
Szukam dobrych budowniczych na serwer minecraft.
(Od razu wspomnę że jest to wersja 1.7.2-1.7.4)
Więc potrzebuję fajnej ekipy która potrafi się zgrać i zbudować coś kreatywnego i ładnego.
Wszystkim osobom, które są chętne do pomocy dam po otwarciu SuperVIP'a na 30 dni, lub rangę Budowniczy na stałe.
Jeżeli jesteś taką osobą napisz niżej lub napisz mi na GG...
GG: 42563657
-