danielex10PL 25 Napisano 14 Lipiec 2013 Faceci w czerni 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
InvictusPL 8 Napisano 15 Lipiec 2013 I am LEGEND !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tymo098 0 Napisano 7 Sierpień 2013 2012, Duże Dzieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
affib's 154 Napisano 7 Sierpień 2013 Mordercza opona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Unusual_dwarf 47 Napisano 8 Sierpień 2013 Trochę ich jest, bo nie potrafię wskazać jednego ulubionego... Hobbit, Władca Pierścieni, Incepcja, Odyseja Kosmiczna 2001 i 2010, Scott Pilgrim vs the World, Spirited Away, Star Trek, Pi, Riget (The Kingdom) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 9 Sierpień 2013 W tej chwili "Faceci w czerni" . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KristoforoH 65 Napisano 9 Sierpień 2013 (edytowane) Kielecka Masakra Szlifierką Kątową, najlepsza produkcja niewiadomego pochodzenia, hmm... na pewno Faceci w Czerni, różne polskie filmy z okresu '70 - 2000 których nie będę wymieniał bo jest ich zbyt dużo, Harry Potter, Iluzja, był też pewien film katastroficzny o huraganie i jakimś pastorze z żoną którzy wyłudzali pieniądze czy coś takiego... Edytowane 9 Sierpień 2013 przez KristoforoH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konrad11901 25 Napisano 9 Sierpień 2013 (edytowane) IluzJa, Hobbit, Szklana Pułapka, Duże dzieci, Harry Potter, Ja robot, i wiele innych... PS: 50 post! Juhuu :) Edytowane 9 Sierpień 2013 przez konrad11901 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tiazz 0 Napisano 9 Sierpień 2013 Piła III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 14 Sierpień 2013 Ja co jakis czas zmieniam swoj ulub. film. Teraz: kod niesmiertelnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dunz 0 Napisano 26 Sierpień 2013 Scareface ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
revil4x 2 Napisano 2 Wrzesień 2013 Niepamięć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielex10PL 25 Napisano 8 Wrzesień 2013 (edytowane) Nowy: filmik rabusa o nowej edycji fb :P Edytowane 8 Wrzesień 2013 przez danielex10PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun3k 0 Napisano 13 Wrzesień 2013 Szybcy i wsciekli 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrysu 1 Napisano 14 Wrzesień 2013 startrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rbi3run 2 Napisano 30 Wrzesień 2013 wiadomo upodobania co do filmów sie zmieniają, aktualnie najbardziej mi sie podoba film pt. "Mgła" oraz "How High" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AstanCraft 2 Napisano 7 Październik 2013 Mi bardzo podobał się film "Now You See Me", który w Polsce jest znany chyba pod nazwą "Magicy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaMinecraft15 0 Napisano 8 Październik 2013 Ulubiona moja seria to "Szklana Pułapka". Według mnie jedne z najlepszych filmów akcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filippexus 0 Napisano 11 Październik 2013 Ja osobiście polecam wam film pt Zejscie oraz Zejscie dwa,to jest horror ale nie jest aż taki straszny,jedynie jeśli ktoś ma słabe nerwy lub boi się krwi to może być torchę gorzej..ale tak oglądać w ciemnym pokoju w nocy - polecam! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
katsumoto15 1 Napisano 22 Październik 2013 w chwili obecnej to Piraci z Karaibów xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiko9 0 Napisano 17 Listopad 2013 Ja troszkę z innej pułki zacznę filmem ,,Siedem Dusz" ,pierwsze dwie części ,,Oszukać Przeznaczenie", ,,Strzelec", ,,Hitman", pierwsze dwa ,,Terminator-y", pierwszy ,,Królowie Ulicy", baśnie typu ,,Matrix" all części ;) i wiele,wiele innych,o których teraz zwyczajnie zapomniałem,lecz postaram się uzupełnić ten post w nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paco 0 Napisano 29 Listopad 2013 Kac Vegas - cała seria :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gumji 46 Napisano 30 Listopad 2013 OJCIEC CHRZESTNY! Drive, Miś, Dziewczyna z tatuażem, Jestem, The Notebook, Chłopaki nie płaczą, Psy, Czas serferów, Czeka na nas świat, Pusty dom, Mechaniczna pomarańcza, Romper Stomper, Forrest Gump, Cast away, Truman Show, Chłopiec w pasiastej piżamie, The reader, ... to te niezmienne... ale mam ich setki :P oglądać nie sapać :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoxiPL 2 Napisano 30 Listopad 2013 hobbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tarik 1 Napisano 1 Grudzień 2013 Straszny Film ;3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach