Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
serbi

obraza, trolling - serbi8

Rekomendowane odpowiedzi

serbi    2
[b]1. Nick osoby która składa skargę: [/b]serbi8
[b]2. Nick osoby która zostaje oskarżona: [/b]olaf
[b]3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: [/b]Brzydal,
[b]4. Opis wydarzenia wraz ze screenami:[/b]
Nie pierwszy raz widzę tego człowieka, wyzywających graczy od leniwców itp. Jeżeli sprawdziło się tabliczki na spawnie to chyba można zapytać dlaczego nie ma /warp na konkretne miejsca. Ludzie nie maja czasu - a na pewno ja - na marnowanie tych 5 minut na bieganie do ogromnego budynku a potem w budynku na połapanie się gdzie jest odpowiedni portal i biegać po tych schodach. Osobiście, uważam to za głupotę, bo marnuję przez to 40% czasu gdy co chwila brakuje mi jakiegoś surowca.

Jednym krótkim zdaniem wyraziłem swoją opinię, że jeśli ja zapierdzielam od poczatku mapy do końca i z powrotem na piechotę a olaf dotyka ziemi tylko gdy musi przejść przez drzwi to nie świadczy to o moim lenistwie a wręcz przeciwnie. Jestem oburzony, że do tego mnie nazwano tym "leniwym".

Na wpis "zbudowaliśmy całą mapę" roześmiałem się, bo niejedne jego prace widziałem i ironicznie dodałem, że budował pewnie chodniki na we.

Następnie, bez żadnego ostrzeżenia poleciał ban [48h].

Nie potrafię zrozumieć czasu ani reason'u bana. On może obrażać graczy (w tym mnie) a ja mam cicho i pokornie siedzieć? Trochę dystansu człowieku, wirtuozem budownictwa to raczej nie jesteś! Nazywasz mnie trollem? Skłamałem może na twój temat? Edytowane przez serbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Brak warpów to zabieg celowy i tyle tak zostanie i to sie nie zmieni. Nie podoba się Twoja sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Jedna osoba spytała się czy są warpy odpowiedziałem ładnie, że nie gdyż nie zwiedzaliście mapy (inaczej czyt. leniwi) A i mimo tego, że były warpy (na poprzedniej mapie), pytaliście o nie.
Pisząc "zbudowaliśmy całą mapę" oznacza, że prawie każdy członek ekipy zrobił "coś" przy serwerze. Przepraszam ja jestem leniwy czy może ty ? Ty chcesz ominąć zwiedzanie mapy czy ja ?
Dyskutowałem z whiskasem, wygląda na to, że ban sprawiedliwy.

PS. Serwer podczas budowli był dostępny tylko dla ekipy, jakim cudem widziałeś co i gdzie robiłem ?. Aktualnie mam moderatora oznacza to brak gm... Śmierdzi mi tu coś.

PS2. Przybliżę Tobie jeden punkt z regulaminu
[font=arial,helvetica,sans-serif]c) trollowanie: tempban 48h (w przypadku powtórnego trollowania: permban)
Trzymaj się :)[/font] Edytowane przez olaf1251

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Trollem jesteś w jakimś stopniu bo wczoraj próbowałeś wyłudzić ode mnie seta, bo właśnie [b]ty [/b]byłeś leniwy.
Warpy to była wspólna decyzja osób które przyczyniły się do rozwoju mapy (te osoby, które nie pomogły mają dzisiaj przedrostek gracz przy swoim nicku).
Popieram bana w 100%

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
serbi    2
@up nie jestem idiota co by kopal 30 minut ten piach jak można jakaś miłą osobę poprosić. Poza tym ja, jakbym wchodził do jakiegoś tematu najpierw przeczytałbym pierwszy post, ale tak dokładnie. Ty widocznie tego nie zrobiłeś a punkt 3ci nie jest dla picu.

@olaf1251 mowisz "pytaliście się", nie, ja potrafię czytać. Mi wystarczy obejrzeć te piekności raz, dwa a nie 15 razy dziennie, bo po prostu staje się to nudne.
btw. Czy ja wspominałem coś o gm?

@up & @olaf1251 Proszę, sprawdź jeden z drugim kim jest troll ok? Poprosiłem cię a potem dałem ci spokój, czyli jestem trollem, super. Zostałem zaatakowany o to, że jestem "leniem", nie użyłeś żadnych innych argumentów w odpowiedzi. Gdy ja odpowiedziałem ci tym samym, bez ostrzeżenia poleciał 48h. Ale jestem zły! Edytowane przez serbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Przykro mi, rozmawiałem z moderacją na ts i nie tylko dla mnie jesteś trollem.

Co do warpów jak Mr_Korn wspomniał i matiyarosz jest to wspólna decyzja ekipy.

PS. Nie możemy wspomagać użytkowników setem. Edytowane przez olaf1251

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
TS skrót od Teamspeak :)
ts.minecraft.pl lub minecraft.pl kto jak woli.

@DOWN
Teamspeak Kanał moderatorski
Osób było kilka ja wiem jakie mają nicki, to wystarczy nie musisz wszystkiego wiedzieć Edytowane przez olaf1251

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
serbi    2
Uwaga, teraz bede trollował! Olafie, przeczytaj proszę pytanie jeszcze raz, jak zrozumiesz, odpowiedz.

@up
Wiesz, a ja w tym czasie rozmawiałem z kolegami na vt, było bardzo fajnie. Człowieku krótko i na temat. Nie było ich na serwerze to nie wiedzieli nic o tej sytuacji. Mówiłeś im na bieżąco co wpisywałeś do chatu? Bo mi się wydaje, że nic tylko w moja stronę szły zarzuty a do tego ładnie ubarwione. Co mogli dodać, pewnie, że jest to straszny troll! Raz chciał, żebym mu dał set 0 na działce! Daj mu 48h. Edytowane przez serbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12
Gracz serbi jest trollem i spamerem. Słowo len to nic wielkiego i nie powinieneś się tak obrażać. Słowami ,,To my zbudowaliśmy tą mapę" olaf miał na myśli, że ekipa FB ją zbudowała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
olaf1251    6
Ohh serbi. Spytałem się czy również mają do ciebie zastrzeżenia, wszystkie osoby odpowiedziały "Troll" lub "spamer". Wszystkie twoje małe wpadki zostały teraz podsumowane, uznaj to jako karę za "całokształt".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
serbi    2
@vipdude A czy olaf nie jest członkiem ekipy? Ja ciebie nawet nie znam to jak ty mnie mozesz znac? Nie grałem tu ze 4 miechy i wpadłem postawić jakiś zmyślny domek na nowa mape, widzialem cie ze 3 razy, nie zamieniłem z tobą ani jednego słowa wliczając powitania a tak mnie obrażasz? Zastanów się czasem czy warto udupiać osobę o której nie masz pojęcia.
Słowo leń to nic wielkiego? Właśnie o to toczy sie sprawa, że dostałem za "lenia" 48h! Kiedy to inne osobistości wyzywają się soczyście i po 3 ostrzeżenia lecą a potem 24h. Ja nie zostałem w żaden sposób upomniany, że aż tak uraziłem wielkiego moda.

@olaf1251 Śmiało, wymieniaj te wpadki, z pewnością wymienię więcej po twojej stronie kiedy to (bez urazy) robisz takie ort w czacie jak gracze. Jak widzisz sam doskonały nie jesteś.

btw. Widze z szablonu trzeba wyciąć ten 3ci punkt, bo i tak wszystko rozrasta się na spam.

@edit Spamer? Może niektórych postów po prostu nie rozumiecie. Olewam ten cały system zliczania postów. Możecie go na stałe wyzerować, nie dodaje mi on żadnych punktów do zaje*istości, byle mógłbym się wypowiedzieć Edytowane przez serbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
...widzisz i nie grzmisz, Elros pozwolisz? Ban podtrzymany ZAMYKAM!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Pozwalam!

serbi nie jest ani trollem, ani spamerem - jednakże ban słuszny.

Otwieram i ZAMYKAM :3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...