szymono1515 0 Napisano 2 Kwiecień 2012 Witam Wczoraj ściągnęłem sobie nowa wersię minecraft 1.2 (może nie taka nowa) Moje pytanie to czy po skonwertowaniu wygenerują mi sie na starej mapie jaskinię ??? :ermm: :ermm: :ermm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 2 Kwiecień 2012 Nick z Minecrafta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maties7 13 Napisano 2 Kwiecień 2012 · Ukryte przez Mofixil, 2 Kwiecień 2012 - Bardzo niegrzeczny. Ukryte przez Mofixil, 2 Kwiecień 2012 - Bardzo niegrzeczny. Nowe kontrukcje/klocki czy biomy będą się pojawiały na nowo wygenerowanych terenach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
RavenZuo 9 Napisano 3 Kwiecień 2012 czemu każdego o to pytasz? czy to pomoże? a co do pytania, tak, pojawią się ale daleko od miejsca spawnu, tam gdziej jeszcze nie byłeś generuje ci się automatycznie świat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michaell 24 Napisano 3 Kwiecień 2012 Nie pomoże, ale niektórzy tutaj wolą nie pomagać piratom. Temat do zamknięcia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atexor 424 Napisano 3 Kwiecień 2012 Nie, że nie wolą, tylko raczej nie można. Nie na tym forum. Offtop, następnym razem zachowaj takie uwagi na status/sb/pw. //Michael Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Witam
Wczoraj ściągnęłem sobie nowa wersię minecraft 1.2 (może nie taka nowa)
Moje pytanie to czy po skonwertowaniu wygenerują mi sie na starej mapie jaskinię ???
:ermm: :ermm: :ermm:
Udostępnij tę odpowiedź
Odnośnik do odpowiedzi