Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
TLP

Propozycje zmian (Part I II i III)

Rekomendowane odpowiedzi

TLP    3
Siemka! Siedzę na tym forum od paru miesięcy, lecz dopiero niedawno zacząłem się ujawniać. Długo się zastanawiałem nad napisaniem tego posta, ale w końcu odważyłem się TO zrobić. Co z tego, czas pokaże. Chodzi o to, że niektóre działy w ogóle nie pasują, są w złym miejscu lub ich po prostu nie ma. Poniżej przedstawię propozycje zmian, jak i kilka innych bledów, które wypaczyłem.
Dobra, wiec piszę:

[b]Pierwsza zakładka forum (Minecraft.pl)[/b]
Od razu przyczepie się do ‘’pl’’, moim zdaniem powinno być z dużej litery, a mianowicie tak: ’’Minecraft.PL’’
[b]*Regulamin[/b]
Nazwa działu jest w porządku i jest pierwsza. Opis tez nie grzeszy: ‘’ [i]Czytać i przestrzegać! [/i]‘’. W środku znajduje się regulamin ogólny i tyle. Jest dobrze. Zostawiam bez zmian.
[b]*Ogłoszenia[/b]
Bez zmian
[b]*Konkursy[/b]
Tytuł i opis dobry, ale dział [i]Epicka budowla[/i] powinien być przeniesiony do archiwum, bo konkurs już się zakończył.
[b]*Download[/b]
Nie rozumiem sensu istnienia tego działu. W zakładce na stronie tekturki, ani inne rzeczy nie są aktualizowane. Po co wiec dawać dwonload skoro można dać linka do oficjalnej strony/tematu. A od chwalenia się budowlami i mapkami śa odpowiednie działy na forum. I jeszcze dodam, że jest tam totalny burdel.
[b]*Przywitaj się[/b]
Bez zmian.
[b]*Team Speak 3[/b]
Bez zmian
[b]*Sugestie i błędy[/b]
Tytuł bardzo mi się podoba. Opis zmieniłbym z tego: [b][i]’’[/i][/b][b][i] Znalazłeś błąd, literówkę, a może masz pomysł co zrobić, żeby minecraft.pl był lepszy? Pisz tutaj!’’ [/i][/b]na ten: [b][i]‘’[/i][/b][b][i] Znalazłeś błąd, literówkę, a może masz pomysł co zrobić, żeby Minecraft.PL był lepszy? Pisz tutaj!’’[/i][/b]. Dodałbym dział propozycje zmian, przecież to dział od tego. Przez brak tego działu jest nieporządek. Lista powinna wyglądac następująco (kolejność celowa) :
1. Propozycje zmian
2. Skargi
3. Pytania do ekipy
[b]*Forumowy pręgierz[/b]
Dział dobry, bo każdy wie co zrobił źle i za co ma wieczne spoczywanie. Usunąłbym podział warny i rozłożył ‘’Urlopy i bany’’

No i przebrnąłem przez pierwszą część moich reform, kolejna dawka humoru następnym poście :lol:
Sorki za błędy i formatowanie tekstu. Ja być amator :lol: Edytowane przez TLP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Toficer   
Gość Toficer
Yyy, wolno mi się wypowiedzieć, nie?
1. Minecraft.pl jest w 100% dobre, jestem zaciętym wrogiem wstawiania ".PL", ".COM" itp.
2. Program nazywa się właśnie tak, z tą "3". Nie widzę potrzeby zmiany.
Czekam na okazję do rozgromienia kolejnych pomysłów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kukurydz   
Gość Kukurydz
Rozumiem że to żart z okazji pierwszego kwietnia? Jeśli nie to,,Co ja PACZE" o_O, Chyba musisz się chłopcze ogarnąć naprawdę. .PL ale niby czemu? minecraft.pl to adres strony jak i jej nazwa nie rozumiem w ogóle dlaczego ma to być z dużych liter możesz wyjaśnić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TLP    3
Nie to nie jest żart to prawda, ale widzę, że jeden pomyśl odrzucony, więc poprawię.

@up reszta pomysłów pasuje? Edytowane przez TLP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Panu chyba uderzyła do głowy ranga :D

Co do samych propozycji zmian... Są one z lekka bez sensu i tak naprawdę niewiele zmieniają :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TLP    3
[quote name='ǝɐℲ ɐp ɥʇoɹɐƃs∀' timestamp='1333281830' post='58385']
Panu chyba uderzyła do głowy ranga :D

Co do samych propozycji zmian... Są one z lekka bez sensu i tak naprawdę niewiele zmieniają :)
[/quote]

Ale coś zmieniają

@edit
To śa tylko drobne poprawki błędów, które bym poprawił. Edytowane przez TLP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
vipdude27    12
Twoje propozycje są bez sensu i nic nie poprawią co najwyżej pogorszą forum. Jeżeli nie podoba ci się tak jak jest nikt cię tutaj nie trzyma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Przeniesione do Archiwum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...