TLP 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 Tak jak wyżej. Nie wiem czy tylko ja to widzę, ale każdy ma rangę administratora. Możliwe, że to prze Prima Aprilis, ale znalazłem błąd, więc piszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 1 Kwiecień 2012 Obywatele urządzili powstanie i przejmują władzę nad serwisem. Dołącz do nich, moża załapiesz sie na darmowe hot-dogi i puszkę coli 0,33l za 1,99 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lkuszal 76 Napisano 1 Kwiecień 2012 to prima aprilis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TLP 3 Napisano 1 Kwiecień 2012 [quote name='lkuszal' timestamp='1333279229' post='58346'] to prima aprilis [/quote] Chcieli zgłaszać błędy, więc zgłaszam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AsgarothDaFae Napisano 11 Lipiec 2012 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach