mikro098 0 Napisano 28 Czerwiec 2011 1.Nazwa projektu: Piramida2.Opis projektu: Dosyć spora piramida o podstawie 15x153.Osoby zaangażowane: tylko ja, chyba, że ktoś bedzie chętny pomóc4.Potrzebne materiały: Myślę, że sandstone, trochę glowstone, lawa, szkoła5.Zarys budynku (projekt w postaci ssa, rysunku itp): Tutaj z kolegami robiliśmy piramidę na prywatnym serwie, która wyglądałaby mniej więcej tak: [mediaZaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AlphaX79 0 Napisano 1 Lipiec 2011 Jakieś takie nie przekonujące, co nie? (sam na swoim zapisie zrobiłem taką w 10min.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michiz0 11 Napisano 2 Lipiec 2011 15x15 to malutka . za mała jakby coś to można zrobic z min . 30x30 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GuralEska 3 Napisano 4 Lipiec 2011 Tylko piramida? Może jakieś urozmaicenie w środku. Jakiś labirynt, tor przeszkód i coś jeszcze. Sama piramida to nic ciekawego. Narazie na NIE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odys 5 Napisano 4 Lipiec 2011 OdrzuconeProjekt mały, bez wyrazu, charakteru. Nie widzę sensu przenoszenia go w życie na serwerze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wgutbier91 5 Napisano 11 Lipiec 2011 Odrzucone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach