CleMenSPL 18 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Wielkość : 40x40 Gdzie się znajduje : (współrzędne) x:-715.5865943592579 y:65.62000000476837 z:297.826177283184 Zdjęcia :http://imageshack.us/photo/my-images/705/20120401103800.png/ Dlaczego tam? i po co? : Bo fajne miejsce ludzie wokół i jeszcze dlatego bo chce nowym graczom dać moją działke (Ja jestem bogaty i stać mnie na działki) więc chce im to dać bo ostatnio to braki działek są Z kim będziesz tam mieszkał? :Chyba sam ;/ Tak myślę . Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez CleMenSPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 1 Kwiecień 2012 ClemensPL zastanów się czy cię stać jak Ci się dobiorę do portfela za sprzedawanie arbuzów Zaritora na swym targu zostanie Ci 1$. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 1 Kwiecień 2012 A mogę się spytać, gdzie on Administratorem jest...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarek W 1 Napisano 1 Kwiecień 2012 [quote name='Kerorro' timestamp='1333276485' post='58326'] A mogę się spytać, gdzie on Administratorem jest...? [/quote] to jest numer z prima aprilis to zwykla ranga gracza ze zmieniona nazwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kerorro 13 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) [color=green]URLOP! //Mof[/color] Edytowane 3 Kwiecień 2012 przez Mofixil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CleMenSPL 18 Napisano 1 Kwiecień 2012 [quote name='Kukurydz' timestamp='1333274203' post='58309'] ClemensPL zastanów się czy cię stać jak Ci się dobiorę do portfela za sprzedawanie arbuzów Zaritora na swym targu zostanie Ci 1$. [/quote] No raczej nie. Pracowałem u zaritora 12 dni i przed piwerwsze 4 dni zapłacił mi 20 dolców (mówił mi że będzie płacił co 2 dni) a przez kolejne nie płacił mi ani grosza więc wiesz (potem mówił że nie płacił mi bo nic nie robiłem ale jak miałem robić coś skoro nie dał mi uprawnień do dźwigni a i tak mówiłem mu to wiele razy że nie mam uprawnień -.- )dlatego że nie płacił to wziołem sobie melony i tak skoro ma kilka skrzyń melonów potem to raczej było moją własnośnią i mogłem robić z tym co chce.A co do sprzedaży melonów to sprzedałem je z 20 więc moge oddać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 1 Kwiecień 2012 Proszę cię... A oszustwa napisałeś na tabliczce że sprzedajesz 64 sztuki za 1$ a sprzedawałeś chyba 1 za 3 czy jakoś tak więc wybacz ale za takie oszustwa nie przejdą. A co do melonów to kradzież to kradzież a kradzionego(przywłaszczenie sobie przedmiotu bez wiedzy właściciela lub wbrew jego woli) towaru na serwerze nikt nie sprzeda i ja o to zadbam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CleMenSPL 18 Napisano 1 Kwiecień 2012 (edytowane) Niepłacenie to też oszustwo. A zresztą byłem karany już rangą troll za to ;/ Edytowane 1 Kwiecień 2012 przez CleMenSPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 1 Kwiecień 2012 To że Ci nie zapłacił to już wasza wewnętrzna sprawa. Gdybyś miał arbuzy na własny użytek nie było by problemu ale Ty je sprzedawałeś za co będzie kara wieczorem wejdę na serwer i do czasu zastanowię się jaka kara będzie odpowiednia co do popełnionego czynu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CleMenSPL 18 Napisano 1 Kwiecień 2012 A nie możesz wziąć wszystkie arbuzy jakie mam to też kara ;/ proszę kase zostaw bo zbieram już ją długo.Albo weż te 50 $ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CleMenSPL 18 Napisano 5 Kwiecień 2012 Długo jeszcze mam czekać na zaakceptowanie!? :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kukurydz Napisano 5 Kwiecień 2012 Wątpię by bo restarcie pozostała kasa jaką miałeś a poza tym jak także "zaglądałem" do twego portfela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Elros Napisano 7 Maj 2012 Działka przydzielona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach