Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
{linkczink}

Prośba o unbana x2 Linkczink . Prosze komentujcie

Rekomendowane odpowiedzi

{linkczink}    0
Nick gracza: [size=5]Linkczink[/size]
Ban:[b]Linkczink V PERM - po raz piąty GRIF ! [/b]
[b]Dlaczego miałbym być odbanowany[/b]:Ponieważ jestem uczciwym graczem a naweet nie wiem co to znaczy grifowanie . A bana za grifowanie dostalem tylko [size=5]1[/size] raz na 3 dni . A na tym serwerze gram 3 miesiac spodobał mi się i wkońcu zaczeło ukladać mi się.
[size=5]Prosze o unban Linkczink[/size]

Ps.nie chce byc natrętny ale bardzo mi zależy na tym serwerze

PROSZĘ PISZCIE CZY JESTEŚCIE ZA UN BANEM CZY PRZECIWKO .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Atexor    424
[quote name='borsuk' timestamp='1309184884' post='3467']
[b] [color=#FFFFFF].[/color][/b]

[b] [size=5][font=arial,helvetica,sans-serif]Regulamin serwera Survival[/font][/size][/b]

[color=#000000][font=Times][size=1][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif][...][/font][/size][/size][/font][/color]

[size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]12. Na serwerze dozwolony jest griefing niechronionych cuboidem domów, budowli itp. Zakazany jest jednak griefing mapy* w postaci zostawiania koron drzew, stawiania wieżyczek, robienie dziur do bedrocka, wylewania lawy itp. [url="http://upster.tv/mc/grief.png"]Przykłady griefu na naszym serwerze[/url]. Zainstalowany jest plugin, dzięki któremu możemy sprawdzić kto dany klocek postawił lub zniszczył i o której godzinie. * Na mapie Kopalnianej nie obowiązuje ten podpunkt.[/font][/size] [list]
[*][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]1 raz - ban na 6 godzin[/font][/size]
[*][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]2 raz - ban na 12 godzin[/font][/size]
[*][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]3 raz - ban na 24 godziny[/font][/size]
[*][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]4 raz - ban na 48 godzin[/font][/size]
[*][size=4][font=arial,helvetica,sans-serif]5 raz - ban permanentny[/font][/size]
[/list]
[/quote] Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gedreghost    30
Jestem przeciwko unbanowi! Skoro griefowałeś po raz 5, to doskonale wiesz co to oznacza, więc nie wymiguj się w ten sposób.Poza tym ogarnij caps-lock...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KLIFord    120
[b]1.[/b] Zrozum, ze piszac 'nie wiem co znaczy grifowanie' pogrążasz się bardziej. Poświeć chwile i przeczytaj oraz pojmij regulamin. Wówczas będziesz wiedział co i jak. Pamiętaj nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego nie przestrzegania!

[b]2[/b]. 'bana za grifowanie dostałem tylko 1 raz na 3 dni' - no i jeszcze bardziej dajesz ciała. Skoro dostałeś bana już na 3 dni, to powinno dać CI cos do myślenia. Żeby zainteresować się regulaminem, sprawdzić na forum za co Cie ukaraliśmy i dostosować się w końcu!

A wiec zrobimy tak:
[b]-[/b] bana PERM zmieniam Ci na miesięcznego. Odsiedziałeś 17 dni więc jeszcze zostaje Ci 14;
[b]-[/b] czyszczę Ci eq oraz kasę (1020c) - normalna procedura po PERM banie;
[b]-[/b] od kiedy wejdziesz na serwer, i ktoś z administracji zobaczy twoje przewinienie, typu GRIF wygrywasz perma bez odwołania.

Zamykam
[color=green]To zamknij... :P //Adeo[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...