-
Podobna zawartość
-
Przez brygadier12
Witam otóż mam mapkę przygotowaną na multi (Duży schron koło spawna)Każdy dostanie po komplecie sprzętu:żelazną zbroję,miecz żelazny,siekierę,łopatę i motykę oczywiście wszystko żelazne.każdy dostanie po 10pieczonych steków.Koło "Bazy" jest wioska villagerów i nie daleko swiątynia dzunglowa.serwer będzie wzbogacany o nowe itemy dla graczy,nowe budowle i byc moze Klany lubo Gildie.Mój nick na ps3 to brygadier12.serwer wystartuje jak będzie komplet osób.
-
Przez Plip Games
Hej! Zapewne większość starszych bywalców mnie zna :)
Co za zbieg okoliczności wróciłem prawie równo po roku :)
No ale przejdźmy do tego co mnie interesuje, mianowicie co sądzicie o Minecraft Movie?
Ja osobiście uważam że będzie on w technice 3D i możemy liczyć na film pełen suchych żartów ale także zabawnego humoru!
W końcu film będzie zrealizowany z pomocą najlepszych fachowców, a także przez Roy'a Lee reżysera ciepło przyjętego "Lego Movie".
Liczę na wasze gorące wypowiedzi (Hot topic :D ) i że może... może dostane minus jeden warn za rozpoczęcie niezwykle popularnego jak i ciekawego tematu!
-
Przez RaTsiN
Nazwa i opis projektu/serwera: * Serwer będzie oparty na sadze G.R.R MARTINA -- PIEŚNI LODU I OGNIA --> PLANUJE STWORZYĆ ODZWIERCIEDLONY ŚWIAT JAK W KSIĄŻCE --.
Oczekuję: - [Programista]- Oczekuje ---> Wszystkich prac związanych z pisaniem tworzenie skryptów,pluginów i konfiguracji serwera
- [Moderator][Admin]- Oczekuje --> pomoc graczą zajmowanie sie serwerem czywiście Profesjonalnie:D
- [Budowniczy]- Oczekuje---> chyab najważniejsze osoby --> potrzebuje 5 budowniczych którzy będą świetnie budowani o tematyce ''ŚRENIOWIECZA"
Oferuję: Potrzebuje wiele osób do każdego indywidualnie -- > po zgłoszeniu powiniśmy sie dogadać
O mnie: Troche o mnie Jestem Daniel uwielbiam Pieśni Lodu i Ognia [Jestem Fanem] mam 16 lat lubiam grac w gry różne zależy od humoru
Kontakt: Skype: daniel1999d555---> Prosze na ten tu jestem częściej
Email : dd7412506@gmail.com
2Skype: daniel1999d5555