Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
newsio

Studio Filmów - Minecraft, szukam osób

Rekomendowane odpowiedzi

newsio    0
[font=comic sans ms,cursive][size=3]A więc tak...[/size][/font]

[font=times new roman,times,serif][size=5][b][i]~SZUKAM OSÓB, BY NAGRYWAĆ FILMY[/i][/b][/size][/font]

Jestem Newsio. Od dawna planowałem, zająć się jakimś kręceniem filmÓw w minecraft'cie. Czymś innym niż let's play'e. Mam 12 lat, dlatego pewnie nie potraktujecie mnie poważnie, ale chciałbym sprÓbować.
Szukam 4 osÓb, aby stworzyć 5 osobową ekpię zajmującą się kręceniem filmÓw, scen, parodii w minecraft'cie.

[i]- Wymagane jest konto Premium[/i]
[i]- Wiek jest mi obojętny[/i]
[i]- Jakieś zaangażowanie (nie chcę, aby skończyło się to na jednym wejściu)[/i]

"Obsada":

[i]- Myślę, że wszyscy będziemy budowniczymi, ale jakaś bardziej utalentowana osoba na pewno się przyda.[/i]
[i]- Kamerzysta! Tak, potrzebna osoba z super mega, bez lagowym, szybkim kompem, żeby nagranie było jak najlepszej jakości.[/i]
[i]- Scenarzysta. Ten, powinien dysponować dużą ilością wolnego czasu oraz pomysłami![/i]
[i][b][u](-) AktorÓw, jako głosowych nie będzie.[/u][/b] Myślę, że filmy nie potrzebują słÓw. Ruchem, naprawdę można przekazać wszystko co chce się powiedzieć.[/i]

Oczywiście, tym co robimy na pewno będziemy się zamieniać. Bo nawet jako budowniczy, kiedy będziesz miał jakiś pomysł, możesz napisać scenariusz...

Podanie piszecie w formie:

[b]Nick:[/b] [i](nick w minecraft'cie, imie)[/i]
[b]Wiek:[/b] [i](wiek)[/i]
[b]Posada:[/b] [i](co chcecie robić)[/i]
[b]Coś o sobie: [/b][i](2 zdania o sobie... [/i]napiszcie tu czy umieć coś jeszcze nie koniecznie
związanego z minecraftem, ale coś co przyda się w filmach...)

[size=2][i]PS. Nie wiem, czy w dobrym dziale, ale ten uznałem za najbardziej odpowiedni.[/i][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
newsio    0
[size=3]Przepraszam, ale w tym wypadku double post, chyba będzie dopuszczalny?[/size]

A więc... Mimo, że nie ma tu żadnego zgłoszenia, to moje prywatne poszukiwania coś zdziałały dlatego informuje, że chętni mają na to tylko tydzień. Edytowane przez newsio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
ratchet450    5
Witam, nazywam się Filip chodzę do szóstej klasy i gram w minecraft.Posiadam konto premium oraz mikrofon jaki skype czy gadu gadu.Chciałem się spytać czy nadal poszukujesz ludzi do kręcenia filmów? Jeżeli tak to z chęcia wezme w nich udział proszę o kontakt na gg: 25209486
Pozdrwiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
newsio    0
Hm... Więcej osób się chyba nie zgłosi. Więc, prosiłbym abyście wysłali mi na pw, albo tutaj napisali waszego skypa (chyba wszyscy go mają, bo to będzie podstawa komunikacji)

Żeby było tak oficjalnie to ekipę będą tworzyć:
[b]- Newsio[/b] (reżyser)
[b]- HooKu[/b] (scenarzysta)
[b]- Kreweta[/b] (budowniczy)
[b]- Locario [/b](kamerzysta)
[b]- Ratchet[/b] (scenarzysta)

[size=2]Tak, inni są z różnych forów.[/size]

[size=6][b]KONIEC ZGŁOSZEŃ ~TROLOLOLOLOLOLOL[/b][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez MrSzyszkin
      Jak włączyć filmową kamerę w minecraft 1.7.2 ?
    • Przez brygadier12
      Witam otóż mam mapkę przygotowaną na multi (Duży schron koło spawna)Każdy dostanie po komplecie sprzętu:żelazną zbroję,miecz żelazny,siekierę,łopatę i motykę oczywiście wszystko żelazne.każdy dostanie po 10pieczonych steków.Koło "Bazy" jest wioska villagerów i nie daleko swiątynia dzunglowa.serwer będzie wzbogacany o nowe itemy dla graczy,nowe budowle i byc moze Klany lubo Gildie.Mój nick na ps3 to brygadier12.serwer wystartuje jak będzie komplet osób.
    • Przez Plip Games
      Hej! Zapewne większość starszych bywalców mnie zna :)
      Co za zbieg okoliczności wróciłem prawie równo po roku :)

No ale przejdźmy do tego co mnie interesuje, mianowicie co sądzicie o Minecraft Movie?
      Ja osobiście uważam że będzie on w technice 3D i możemy liczyć na film pełen suchych żartów ale także zabawnego humoru!
      W końcu film będzie zrealizowany z pomocą najlepszych fachowców, a także przez Roy'a Lee reżysera ciepło przyjętego "Lego Movie".

Liczę na wasze gorące wypowiedzi (Hot topic :D ) i że może... może dostane minus jeden warn za rozpoczęcie niezwykle popularnego jak i ciekawego tematu!

• Przez RaTsiN
      Nazwa i opis projektu/serwera:     * Serwer będzie oparty na sadze G.R.R MARTINA -- PIEŚNI LODU I OGNIA --> PLANUJE STWORZYĆ ODZWIERCIEDLONY ŚWIAT JAK W KSIĄŻCE --.
      Oczekuję:     - [Programista]- Oczekuje ---> Wszystkich prac związanych z pisaniem tworzenie skryptów,pluginów i konfiguracji serwera
            -  [Moderator][Admin]- Oczekuje --> pomoc graczą zajmowanie sie serwerem czywiście Profesjonalnie:D
            - [Budowniczy]- Oczekuje---> chyab najważniejsze osoby --> potrzebuje 5 budowniczych którzy będą świetnie budowani o tematyce           ''ŚRENIOWIECZA"
      Oferuję:      Potrzebuje wiele osób do każdego indywidualnie -- > po zgłoszeniu powiniśmy sie dogadać
      O mnie:    Troche o mnie  Jestem Daniel uwielbiam Pieśni Lodu i Ognia [Jestem Fanem] mam 16 lat lubiam grac w gry różne zależy od humoru 
      Kontakt:     Skype: daniel1999d555---> Prosze na ten tu jestem częściej
          Email : dd7412506@gmail.com
         2Skype: daniel1999d5555

• Dodaj nową pozycję...