Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
Foscon20011

Minecraft " Unkown username or password "

Pytanie

Foscon20011    0
Witam, 2 miesiące temu kupiłem sobie Konto Premium Minecraft ( chyba początek Lutego ) . Grałem sobie normalnie i wszystko dobrze działało, ale około od połowy Marca nie mogę się na nie zalogować. Występuję błąd " Oops, unknown username or password " Szukałem rozwiązania przeglądając wiele for o tematyce Minecrafta, jednak nie znalazłem odpowiedzi. Zna może ktoś rozwiązanie problemu ? ew. podać jakiś Email Mojangu na który mógłbym wysłać zapytanie.
Dodam także że na Adres EMail na którym zarejestrowałem się na Minecraft.Net także nie mogę wejść także jest to " Złe hasło lub Login " Hasła i loginy do obu pamiętam dokładnie, więc nie wiem co się może dziać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Kerorro    13
Z kąd kupowałeś gift code ?
Mojang banuje taśmowo, mi tak samo się zdarzyło, ale chodziło o premium.
Jak poszukasz na minecraft.net jest tam E-mail ja ci go nie będę dawał, sam poszukaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
Mojang ma swój support głęboko w du*ie... Pisz tylko na twitterze do np. Jankoba, bo notch otrzymuje za dużo wiadomości... A próbowałeś chociaż odzyskiwania hasła? Bo to jest twoim problemem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
RedoxPL    5
hmm Jeśli piszę że złe hasło albo zły nick, to chyba nie pisze 'brawo twoje hasło jest prawidłowe ale i tak nie wejdziesz' nie wiem do końca w czym leży problem ale, to nie jest problem od mojang.Są też pewne szanse że cie okradli, np kupiłeś na alegro a ty nie zmieniłeś hasła i ci zabrał konto.Sprawdź na 200% dane które wpisujesz, ponieważ ten błąd nie wyskakuje na odwal się losowemu użytkownikowi.Czasem też zmieniają się klawisze
np u mnie: czasem jest tak że Q-W Z-Y i jak coś piszę to tak działa wystarczy zresetować PC i powinno działać.
Możesz też sprawdzić na innej przeglądarce, ale jak mówiłem 'Sprawdź na 200% dane które wpisujesz, ponieważ ten błąd nie wyskakuje na odwal się losowemu użytkownikowi ' Zwróć uwagę też na Caps Lock Edytowane przez Łukasz(RedoxPL)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Foscon20011    0
Próbowałem odzyskiwać hasło ale jak już wcześniej pisałem, na mój EMail na którym miałem Zarejetrowanego Minecrafta także nie da się wejść, tu także próbowałem odzyskiwać hasło na drugi EMail i lecz wiadomość z hasłem nie przychodzi. Hasło i Login które wpisuje są na 200% dobre.Na innej przeglądarce też próbowałem i nic.

EDIT: Okay już wiem że na 99 % ktoś mi się włamał na konto. Byłem zmuszony sciagnąc tego Pirackiego Minecrafta ( niestety) Wpisuje w " Nick " Foscon20011 generuje sobie świat I CO WIDZE !? Zmienionego skina , wcześniej było to Ninja, a teraz widze jakiegoś gościa w białej koszuli. Wie ktoś co w takim przypadku robić ? Edytowane przez Foscon20011

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
@up2: nie ma po co resetować - kliknij wtedy ctrl+shift i się naprawi.
@topic: podaj program i wersje : antivirusa, animalware i firewala jakie używasz i czy aktualizujesz bazę wirusóiw przy każdej okazji? Wygląda na to że miałeś keylogera lub/i na każdej stronie to samo hasło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
[url="http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user="]http://www.minecraft...spaid.jsp?user=[/url][url="http://www.minecraft...spaid.jsp?user=Foscon2011"][color=#ff0000][b]Foscon2011[/b][/color][/url]

To twój nick jaki miałeś na oryginalnym Minecrafcie?

Jeśli kupiłeś konto na allegro ... tym bardziej za np. 40 zł, to wiadome że możesz się z tym kontem pożegnać na zawsze. Tyle się trąbi w internecie, że debilni sprzedawcy opychają nielegalne gift code'y które zdobyli z kradzionych kart kredytowych.
Jeśli tak było (allegro), to możesz się z pożegnać z tym kontem. Edytowane przez Atexor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
maties7    13
Jak już to ma nick Foscon20011, czyli ma premium. http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=Foscon20011

I ludzie przestańcie się upierać, że dostał bana. W przypadku bana od Mojang jest cofana licencja, a błąd brzmi "User not premium". Wszystkie objawy tego problemu wskazują na włam na konto.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Foscon20011    0
Tak, Foscon20011 to Moje Konto na Minecraft.net. Pozostaje mi zrobić drugie konto i kupić drugiego Gift-code. Kasy troche jest więc moge kupić. Tylko ubolewa mnie fakt że żeby grać w Minecrafta w sumie wydam 170 zł :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
Tak się płaci za takie same hasła w wielu serwisach. Ogólnie nie wyobrażam sobie jak można mieć takie samo hasło na MAILA i do GRY?! Jeżeli nie możesz wejść na maila, ani odzyskać hasła i jest on zarejestrowany na twoje imię i nazwisko, idź na policję. Nie należy takich spraw bagatelizować. Dzisiaj MC za 85zł, jutro 50 000zł kredytu na karcie w banku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
gościu masz nadal premium zobacz na haspaida. Może odzyskiwanie hasła na poczcie mail? A z @up zgadzam się w połowie - idź na policję OBOWIĄZKOWO! Nawet jak w danych osobowych trochę nazmyślałeś... Z mc też idź, namieżyć takiego hakera to kilka godzin i odzyskać hasło też... Próbowałeś pobawić się w przepisanie wirusa (tj. Keyloger) w taki sposób, aby to twoje ip odbiorcą danych? Jeszcze tylko taki plik winstaluj na komputer powłaź na te strony i powinno coś dać, nawet jeśli hasło zostało zmienione... Jak nie umiesz przepisać to poszukaj w googlach, napewno znajdziesz. Trzeba zmienić dosłownie z kilkadziesiąt linijek tekstu. Prosić o to na żadnym forum nie radzę... Jeśli jednak nie masz zamiaru kombinować to po prostu idź na policję, ew. Jak masz jakiegoś znajomego co pisze w c++(chyba ten język) to możesz poprosić xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
dex3r    143
[quote]Próbowałeś pobawić się w przepisanie wirusa (tj. Keyloger) w taki sposób, aby to twoje ip odbiorcą danych? Jeszcze tylko taki plik winstaluj na komputer powłaź na te strony i powinno coś dać, nawet jeśli hasło zostało zmienione... Jak nie umiesz przepisać to poszukaj w googlach, napewno znajdziesz. Trzeba zmienić dosłownie z kilkadziesiąt linijek tekstu. Prosić o to na żadnym forum nie radzę... Jeśli jednak nie masz zamiaru kombinować to po prostu idź na policję, ew. Jak masz jakiegoś znajomego co pisze w c++(chyba ten język) to możesz poprosić xD [/quote]

[font=helvetica, arial, sans-serif][color=#282828]Ludzie, ponownie apeluję, a nawet błagam. Nie piszcie kompletnych głupot o czymś o czym nie macie zielonego pojęcia. Zbyt często to się pojawia ostatnimi czasy na forach internetowych. A co do wypowiedzi, nawet nie trzeba komentować, każdy z głową na karku, nawet nie programista złapie się za łeb czytając ten tekst.[/color][/font] Edytowane przez DeX3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...