Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
kamilooshow

Ban na 2 dni...

Rekomendowane odpowiedzi

kamilooshow    12
[b]Nick gracza[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: kamilooshow[/font][/color]
[b]Ban[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]: Czasowy (48h)[/font][/color]
[b]Dlaczego miałbym być odbanowany[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]: [/color][/font][/b][font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]No ok, poszło combo banów za wyzwiska na moje nazwisko ale... Spójrzcie na to z tej strony - kto najbardziej został poszkodowany ? Oni, którzy zaczęli ? A tak poza tym ban nie słuszny.[/color][/font]

[quote name='matejss' timestamp='1332342537' post='55618'][list]
[*]Kamilooshow I (wycieczka po rodzinie)
[*]mrKamilusss I (Przekręcanie nazwiska i tym podobne)
[/list]
[/quote]

Miałem już za to bana, matejss był przy tym i dostałem za to 48h... i co, mam znowu odczekiwać tą samą karę ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
Wyzywałeś. Każdy z waszej paczki wyzywał. A najgorsze jest to, że ja cierpię tak samo jak wy, chociaż zawiniłem najmniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matejss   
Gość matejss
jeszcze raz za takie cuś dostałeś?
powinnien być perm ;i

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
matejss, nie rozumiesz. To jest stara sprawa, wtedy jak było to wjeżdżanie i mi wlepiłeś 48h za wjeżdżanie na nazwisko i rodzinę. I chodzi teraz o to, że mam tą karę znowu za to samo co było kiedyś (wtedy co tak mnie wyzywali a ja im odpyskowałem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcin77    10
Co takiego ci kamilo napisałem co? Binek pisał coś o Pateckim ale nie ja, pomijam to że wyzywałeś mojego kolegę od Geja (Gajna)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
I dostałem karę za wjeżdżanie od matejssa, i mam tą karę znowu... Mówiłeś do mnie: Witaj Panie Patecki, chociaż mówiłem że sobie nie życzę mówienia po nazwisku !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Marcin77    10
WTF? nigdy nie napisałem witaj panie Patecki (nawet nie wiedziałem że się tak nazywasz) Edytowane przez Marcin77

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kamilooshow    12
Kurde wy nie ogarniacie... I chyba nie ogarniecie ! Mam tą samą karę za to samo co zrobiłem już kiedyś !!! Czyli tak jakby 2x ten sam ban za jedną i tą samą rzecz !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TheKoros47    13
No własnie to jest kara za to co zrobił kiedyś i teraz odsiaduje ja kolejny raz za to samo wiec powinien być unban,bo każecie go 2 raz za tą samą rzecz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Adeo    34
Fakt, matejss banowałeś już za to... ;x
Unban...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...