TracereQ 0 Napisano 27 Marzec 2012 Jako,że nie zdążyłem się usprawiedliwić w tamtym temacie,ponieważ szybko został zamknięty napiszę w nowym: Mam na swoje usprawiedliwienie to,że: 1. Jestem nowym graczem i nie wiedziałem co to jest bugowanie jabłek/liści 2. Nie dążyłem do tego,aby zdobyć jabłka,tylko chciałem zobaczyć,czy na drzewach jest nałożony cuboid i wypadło mi jabłko,więc się ucieszyłem i orzestałem niszczyć liście,ponieważ spradziłem to co chciałem. 3. Uwierzcie mi, nie jestem taki idiotą,aby bugować liście przy graczach tylko gdybym faktycznie chciał zdobyć jakbłka robiłbym to po drugiej stronie drzewa, żeby gracze nie mogli tego zobaczyć Po za tym screeny gracza HERMm_AN nie wnoszą nic do sprawy,oprócz tego że stałem przy drzewie z jabłkiem (mialem jeszcze tylko diaxowy miecz,ale nie chcialem go niszczyć) Ja nigdzie nie widziałem animacji niszczenia na 2 screenie Nadal proszę o odbanowanie lub skrócenie czasu bana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HERMmAN_ 1 Napisano 27 Marzec 2012 To ty chyba jesteś ślepy bo nie widzisz jak masz podniesioną rękę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TracereQ 0 Napisano 27 Marzec 2012 Po pierwsze nie wyzywaj,po drugie jak mogłem bić liście i patrzeć się w drugą stronę na Ciebie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HERMmAN_ 1 Napisano 27 Marzec 2012 Mam takiego buga że nawet ci co są do mnie tyłem się na mnie patrzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilooshow 12 Napisano 27 Marzec 2012 Jestem za UnBanem dla gracza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DualJack 43 Napisano 28 Marzec 2012 [quote name='HERMmAN_' timestamp='1332872227' post='57165'] Mam takiego buga że nawet ci co są do mnie tyłem się na mnie patrzą [/quote] tak, ja też mam ten błąd chwilę po wejściu na serwer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach