Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Mr_Korn

Dyskusje na temat- [KONKURS] Najładniejszy dom!

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Temat dla spamerów i tych którzy nie potrafią się powstrzymać od napisania czegokolwiek o czymkolwiek związanym z konkursem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
[quote name='Monuɐlǝu' timestamp='1332620994' post='56480']
Działki po za miastem także się liczą?
[/quote]
[quote name='Elros' timestamp='1332622190' post='56490']
Tak
[/quote]
[quote name='matiyarosz' timestamp='1332628377' post='56527']
Mam propozycję by dodać dwa punkty do zasad.
1. Dom musi być regulaminowy.
2. Osoba która się zgłasza musi być aktywna (żeby ktoś się nie zgłaszał teraz a w kwietniu, nie wchodził już na serwer).

[b][color=#ffff00]//To że ma być regulaminowy to chyba normalne i uważam że nie ma potrzeby zamieszczania tego. Kwestia względna zapewne sam sprawdzę "aktywność". Odpisuję tak by nie spamić bo to nie miejsce na to! Korn.[/color][/b]
[/quote]
[quote name='vipdude27' timestamp='1332634955' post='56538']
Dość ciekawy pomysł chociaż, że moim zdaniem ranga VIP na serwerze to zbyt drogocenna nagroda skoro ma trafić do zwykłego gracza.

P.S Mati jesteś prawdziwym mistrzem photoshopa

[b][color=#ffff00]//Zakładam temat związany z dyskusją o tym konkursie i tam proszę spamować do woli tu tylko zgłoszenia. Korn.[/color][/b]
[/quote]

[b][color=#ffff00]//Wszystko przenoszę tu i z tamtego tematu usuwam ;)[/color][/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kexan    9
Lepszym przykładem jest abstrakcja nie miała z tym nic wspólnego, muszę powiedzieć, że to naprawdę był lizak. Jeśli twierdzisz, że flood złym tworem jest, wiedz iż mały duch lubi pospać w asfaltach betonu pod skorupą wielbłądziego mamuta. Przecież one nigdy nie zrozumieją South Parka, ewentualnie nauczą mnie robienia frytek bez wazeliny. Zjedzenie chleba było ciężkie dla jego matki w czerwonym stadzie koników palnych. Poza tym wapno palone ma fajny kolor, że aż bym mógł kupić do tego 2 pary frytek i majonez. Jeśli jednak zechcesz spróbować klapek na oczy, pójdź do antyramy i naciśnij dowolny klawisz..
Kawały o blondynkach i wszelkie odmiany ryb słodkowodnych nie nadają się na pieniądze, po co ci ten lód wodny. Czarno-białe buty w kratkę i wtedy to scyzoryk, nie miałem zapalniczki to wszystko skończyło się na paluszkach[u].[/u] Nigdy o tej podstawce nie wiedziałem, dlatego pianino wstawiłem na środek, a tu Ash Ketchum już nigdy nie będzie dżdżownicy. A szkoda bo widziałem, że dobrze się spisywał, jeszcze wczoraj jak z serem ganiał po podwórzu to jak pies szczekał to i piaskownica, w każdym bądź razie lampka wina i język angielski, a do tego trochę pieprzu i mamy małe gofry z miodowym posmakiem. Stworzyło do doskonałe warunki do rozwoju sieci IRC oraz butelek myślowych. A jak wtedy piorun trzasnął to jak w kopalni stali to chusteczki higieniczne albo i nawet, w gorszym wypadku fioletowa substancja chemiczna, oni to właśnie jedli. Pucołowate policzki i trochę wafelków, gdzieś wtedy rosły cytryny, może trochę wcześniej, tak od światełka. Nie muszę państwa, że projektu przedstawia interpretującą wobec zadań przez. A Wikipedia ma rozległe pola kukurydzy, że e-mail.
A tak na marginesie: VIP-owie mogą brać udział?

[color=#FF0000]O_O umarłem //Elros[/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Tak Kexan mogą bo czemu by nie ;) Lecz wtedy co z nagrodą? Myślę że taki vip(o ile wygra) będzie mógł przekazać nagrodę komuś innemu o ile Administracja się na takie rozwiązanie zgodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]"Zwycięzca otrzyma rangę Gold na serwerze! Ranga tak posiada takie same dodatki jak GOLD"[/font][/color]

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]TAK JEST[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]DOSTANĘ GOLDA Z TAKIMI DODATKAMI JAK GOLD[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]WOOHO...[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
serbi    2
Podajnik zapomniał kupić masła maślanego o smaku Rumunii, a on ma coś do pawia.

Aha, a jak mam drzewo wystające poza cuboida to jestem "nieregulaminowy?

@down
jesteś zajedwabisty, brawo, potrafisz poprawnie korzystać z wyszukiwarki Edytowane przez serbi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Zamykam ten syf.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...