Gajna 11 Napisano 24 Marzec 2012 [b]Nick gracza[/b]: Gajna [b]Ban[/b]: 1 dzien1 h [b]Dlaczego miałbym być odbanowany[/b]: Przeczytalem dokladnie regulamin ctp, nigdzie nie bylo napisane ze nie mozna robić takiej rzeczy że: Jedna osoba kładzie wełne na punkcie, a druga z innej drużyny ją rozwala i wstawia swoją... Nie ma takiego punkty w regulaminie regulującego takie sytuacje... Proszę więc o UB i dodanie stosownego punktu do regulaminu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Binek115 11 Napisano 24 Marzec 2012 Zostałem potraktowany w ten sam sposób. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 24 Marzec 2012 Nie uważasz, że to jest bugowanie? Nabijanie sobie surowców... Faktycznie w regulaminie tego nie ma, ale bez przesady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajna 11 Napisano 24 Marzec 2012 No wiem ze to lekko chamskie bylo... No ale wiesz nie ma w regulaminie to mogles po prostu dac ostrzezenie... No i dodac stosowny punkt w regulaminie... Nadal prosze o UB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adeo 34 Napisano 24 Marzec 2012 Dobra, unban, ale jeśli jeszcze raz tak będziecie robić to lecicie... [color=#b22222]To ja może zamknę temat //matejss[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach