robetjak 21 Napisano 24 Marzec 2012 Robert, Admin aliquam.pl i Technik regnumcraft.pl Pytania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kexan 9 Napisano 24 Marzec 2012 Co zamierzasz robić w przyszłości? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 24 Marzec 2012 O co chodzi z technik regnumcraft? Pluginy itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 26 Marzec 2012 Kexan: Co do przyszłości nie jestem za bardzo pewien. Morze coś związanego z prawem lub historią. SkateKolivia: Technik regnumcraft... no cóż, razem z insolencem tworzymy mechanikę serwera (pluginy etc.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkateKoliva 31 Napisano 27 Marzec 2012 Dobija mnie to, ze 60% ludzi pisze ''SkateKoliv[color=#ff0000]i[/color][color=#000000]a''[/color] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 27 Marzec 2012 przepraszam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 27 Marzec 2012 Orientujesz się w budowie stron itp.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 27 Marzec 2012 nom raz nawet stworzyłem forum w godzinę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 28 Marzec 2012 Nie wiem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 4 Kwiecień 2012 Masz zwierzę? A rodzeństwo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 4 Kwiecień 2012 zwierze: tak Yorka 4 miesiące Wabi się Spajk rodzeństwo: brata Jakuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maćko :P 22 Napisano 8 Kwiecień 2012 A skąd się wziął nick? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 9 Kwiecień 2012 robetjak: rob- Robert [moje imię] et- [z łaciny "i"] jak- Jakub [imię mojego brata] [mamy razem konto...] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 9 Kwiecień 2012 [quote name='robetjak' timestamp='1333960051' post='60691'] jak- Jakub [imię mojego brata] [mamy razem konto...] [/quote] Nie boisz się, że ci wejdzie na konto, wbije na Aliquam, i zniszczy serwer? Lub zrobi to z Regnumem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasi 12 Napisano 11 Kwiecień 2012 Myślałem, że część "robet" to po prostu robert bez r. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robetjak 21 Napisano 12 Kwiecień 2012 Monualen: Jak wejdzie to nie będzie z nim dobrze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 27 Styczeń 2013 Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chormon 136 Napisano 20 Kwiecień 2013 Przeniesione do Archiwum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach