Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
JJayZaha

Witka ;)

Rekomendowane odpowiedzi

JJayZaha    0
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive]Siema ![/font][/size][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive]Jestem Kuba (w grze JJayZaha)[/font][/size][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive]Mam lat 12 :)[/font][/size][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive]mieszkam w białymstoku[/font][/size][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive]Lubie placki (bez jaj Xd)[/font][/size][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive]Hmn dobra a teraz pytanka często zadawanie dla mnie[/font][/size][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive][b]Pytanie1: czemu masz nick akurat JJayZaha a nie inny ?[/b][/font][/size][/center]
[center][font=comic sans ms,cursive][size=6]Jezu moja wina może wam się nie podoba ale jestem fanen JJayJokera i Zahy Więc wymyśliłem tan nick ;)[/size][/font][/center]
[center][font=comic sans ms,cursive][size=6][b]Pytanie2: dasz nick do skypa GG itd ?[/b][/size][/font][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive]Nie dam ponieważ nie korzystam z tego i nie będę[/font][/size][/center]
[center][size=6][font=comic sans ms,cursive][b]Pytanie3: czemu niby Lubisz placki???[/b][/font][/size][/center]
[center][font=comic sans ms,cursive][size=6]A co by się rozpisywać lubie je są smaczne Xd i lubie je i tyle[/size][/font][/center]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...