Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
umotex12

Co jest?! 0_0

Pytanie

umotex12    3
[attachment=762:2012-03-23_17.58.19.png]Niedawno rozpoczałem grę na nowym świecie. Zaczynam od budowy przeżałosnego domku z dirta, a potem zacząłem ryć pod ziemią -ja tak robię jak zaczynam grę, że najpierw wykopuję duuużo surowców a potem dopiero (po 5-7 dniach Minecraftowych) wracam z kilkoma diaxami oraz masą żelaza i węgla na powierzchnię i zaczynam grę jak normalny gracz. No i ryję ryje wychodzę i jak idę na pobliskie bagna aby zrąbać drzewo na skrzynkę to... SZOK! O_O Zobaczyłem na idealnie kwadratowym wzniesieniu kopię mojego domku z dirta! Jakby ktoś skopiował worldeditem i wkleił na bagnie obok! Jak chciałem podejść bliżej to gra zaczęła się ciąć i nie mogłem iść dalej. Cofnąłem się więc zrobiłem screena. Otworzyłem screena w przeglądarce obrazów i powiększyłem dziurę wejściową. Zobaczyłem przez nią kawałek pieca i crafting table. Czyli ktoś naprawdę skopiował! Powiedzcie mi co to jest w herobrine nie wierzę, wiem za to że JJay miał w słynnym odcinku 40 "archiwum z x" coś podobnego wieża mu się sklonowała a wam daję screeny żebyście nie myśleli że łżę.[attachment=762:2012-03-23_17.58.19.png]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Toficer   
Gość Toficer
Poprawne odpowiedzi na twoje pytania:
1. Piraci płacą w taki sposób za piracenie.
2. Trollowanie na forum doda Ci tylko lagów, odpuść sobie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...