SalomonPL 4 Napisano 23 Marzec 2012 Czy łowi ktoś z was ryby ? Przyznam się ,że to moja pasja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Toficer Napisano 23 Marzec 2012 Zależy. Nie nazwę tego pasją, ale lubię połowić sobie od czasu do czasu (czytaj: raz na trzy lata). Jeziora, na rzece nigdy nie łowiłem. Dziadek to zapalony wędkarz, więc mam wzór do naśladowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wintalan 75 Napisano 23 Marzec 2012 Raz się dałem namówić kuzynowi... Nigdy więcej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monualen 108 Napisano 24 Marzec 2012 Pasją bym tego nie nazwał, lecz lubię sobie na wakacje połowić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
w0t0s 2 Napisano 28 Kwiecień 2012 Ja bardzo lubie łowić, mam swój sprzęt wędkarski. Naprawdę fajne zajęcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrZitrix 0 Napisano 16 Marzec 2013 ulubiony sport dla relaksu obok kosza ;) ojciec kupił sprzęt a nie używa wiec :D szczupak prawie co pól godzinyNie używamy wulgaryzmów, ostrzeżenie słowne... //Adeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KubaCzarny123 47 Napisano 16 Marzec 2013 (edytowane) ulubiony sport dla relaksu obok kosza ;) ojciec kupił sprzęt (zajebisty) a nie używa wiec :D szczupak prawie co pól godziny Za ten nie pozbawiony błędów i wulgaryzmów post dostajesz Złoty Szpadel, gratulacje!Sorry Atex, zawsze chciałem to zrobić. :pNie musisz bawić się w społ. moda. Dodatkowo, to jest hydepark, so tutaj raczej odkop nie obowiązuje... //Adeo Edytowane 16 Marzec 2013 przez Adeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach