Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Creeperołap

Seedy

Rekomendowane odpowiedzi

Creeperołap    17
W tym temacie możecie wrzucać fajne seedy do woli
To może ja zacznę

1-[left]Artomix[/left]

2-8433170515456895883

[b]3-Survival Island[/b]

[b] 4-102190558[/b]

5-[font=Arial, sans-serif][color=#000000][size=3][b]-635452982[/b][/size][/color][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Woozie    258
Mamy parę stron z seedami, temat zbędny. Zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Roziak
      Cześć  
      Szukam ekipy na serwer w minecraft  
      Wymagania:
      wiek 11-18 lat  Sam mam 13
      Ogar  
      Potrzebuję:
      Technika - kogoś kto zainstaluje pluginy , skonfiguruje itp. Proszę kogoś ogarniętego w tych sprawach
      Budowniczego - kogoś kto ładnie buduje, zbuduje spawn i inne pomieszczenia
      Oraz Admina - Osoby która pomoże we wszystkim  
      Tych rang które tu wymieniłem nie będziecie mieli na serwerze  Każdy dostanie Roota  Wymieniłem tylko tak dla poufności ,żeby znalazły się właściwe osoby  
      I mam nadzieję ,że znajdzie się ekpia której naprawdę coś nie odbije i nie zniszczy serwera
      Narazie to tyle
      Dzięki
      Aha zdj tak se wstawiłem xDD 

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten załącznik.
    • Przez Kurczaki
      Witajcie przyjaciele!
      Szukam chętnych do gry na serwerze minecraft 1.5.2. Serwer dopiero powstał nie ma na nim nic, tylko czysty teren, nie ma ekipy, żadnych logowań, spawnu, hunger games, creative ani innego niepotrzebnego gówna. Chciałem sobie pograć z jakąś fajną ogarniętą ekipą. taki survival np. w 5. bez żadnych gildii i tego typu. na początek razem dzielimy jaskinie zbieramy surowce. Tak razem, a potem kazdy buduje swój dom itd. itp. Serwera jeszcze nie odpaliłem, a jedyne pluginy to World Edit i World Guard. Ewentualnie w przyszłości logowanie, ale musze wiedzieć czy ktokolwiek jest zainteresowany takim czymś. Po prostu pograć for fun z ekipą na survivalu. Piszcie kto by chciał tak pograć.

Lub też jeżeli ktoś ma taki serwer survival i jest mało osób to prosiłbym o podanie ip i wgl.
      Trzymajcie się, cześć.
    • Przez RetroxPL
      Cześć,

Szukam dobrych budowniczych na serwer minecraft.
      (Od razu wspomnę że jest to wersja 1.7.2-1.7.4)

Więc potrzebuję fajnej ekipy która potrafi się zgrać i zbudować coś kreatywnego i ładnego.
      Wszystkim osobom, które są chętne do pomocy dam po otwarciu SuperVIP'a na 30 dni, lub rangę Budowniczy na stałe.

Jeżeli jesteś taką osobą napisz niżej lub napisz mi na GG...

GG: 42563657
    • Przez TheMichal3210
      Cześć,
      Niedawno stworzyłem swoją własną paczkę modyfikacji do minecrafta 1.6.4
      Mody dobierałem, tak, aby nie było łatwo i trudno. W paczce mamy do dyspozycji około 60 modów. Rozgrywka jest jednocześnie łatwa i trudna. Do paczki napisałem również swój instalator, więc nie powinno być problemów z instalacją paczki, pozatym jest również launcher, który pozwala, że tylko kilka kliknięć dzieli Cię od świetnej zabawy 

Jest to moja pierwsza paczka, więc przepraszam, za wszelkie błędy występujące w paczce. (o ile będą)

Zapraszam do obejrzenia moich zmagań z tą paczką 
      Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.

Proszę o konstruktywną krytykę!

Warto też dodać, że autorzy następujących modów:
      Mo' Creatures
      WeaponMod
      nie zezwolili na publikowanie owych modyfikacji w paczkach, z tego powodu jeżeli chcecie pograć
      z tymi modyfikacjami musicie wgrać te mody do paczki ręcznie, wystarczy ściągnąć owe mody z
      tych linków, a następnie wgrać je do folderu "mods", który jest w .minecraft, który znajduje się tam
      gdzie zainstalowałeś paczkę.

MO CREATURES:
      http://www.minecraftforum.net/topic/81771-172-mo-creatures-v620-with-ents-and-moles/ SKAN:
      https://www.virustotal.com/pl/file/142688e9c2202c2f495774eae8b76ff6fb6dcc8f8466f5dc1df78f7e0c0eedfd/analysis/ WEAPON MOD:
      http://www.minecraftforum.net/topic/211517-172forge-balkons-weaponmod-v114/ SKAN:
      https://www.virustotal.com/pl/file/566230f9a4345a147bbd54272defb7180451208981e6d08796250674299ada8d/analysis/ ________________________LISTA MODYFIKACJI_______________________
      Optifine
      CodEChicken Core
      Not Enough items
      Damage Indicators
      More Health
      Animation API
      BattleTowers
      BuildCraft
      Rei's minimap
      Crossbow Mod 2
      CustomSpawner
      DynamicLights
      Legendary beasts
      GalacticCraft
      GoblinsMod
      MutantCreatures
      RuinsMod
      SimpleOres 2
      RedstonePaste
      TT2 Teleporter
      ThaumCraft
      Weather & Tornadoes
      Backpack mod
      Minions mod
      MettalUrgy 2
      KeithyUtils
      InventoryTweaks
      The Camping mod
      BetterDungeons GasesMod Matmos
      Twilight Forest
      Too much tnt
      Simply Jetpacks Minegicka II
      Thermal expansion TerraMine
        ________________________Jak zainstalować?_______________________   Instalacja jest naprawdę bardzo prosta. Paczka działa dla systemów 32, jaki i 64-bitowych. Jeżeli nie chce wam się czytać tutaj, zawsze możecie wejść w plik "jak używać" w folderze "Notki informacyjne", który znajduje się tam gdzie zainstalowałeś paczkę.     1. Pobierz instalatora paczki z głównej strony owej paczki (Link niżej) 2. Uruchom instalatora i zainstaluj paczkę. 3. Uruchom launcher plikiem .bat (podczas instalacji możesz wybrać opcję, aby utworzył ci się skrót na pulpicie - to jest właśnie ten plik) 4. Wciśnij "Setup", a następnie w "configuration" wybierz "MichBox" 5. Jeżeli w pierwszej z linijek "Minecraft.jar" jest napisane "Not Found", to w "Environment" rozwiń listę i wybierz wersję "1.6.4", a następnie ponownie rozwiń tę samą listę i wybierz "1.6.4 Forge itd." (tak jak było na początku) Teraz tam gdzie było "not found" powinno być "1.6.4", czyli jest dobrze. 6. Zapisz zmiany przyciskiem "OK".   Teraz:
      Jeżeli masz premium to normalnie wpisujesz swój login i hasło i paczka się włącza, (nie ma keyloggera) jeżeli się boisz to zrób tak jak gracze non-premium   Jeżeli masz non-premium w "Username" wpisz swój nick jaki chcesz mieć, a w "Password" wpisz byle co. Kliknij "Login", a następnie "Play Offline"       Gratulacje paczka się poprawnie uruchamia, a ty ją poprawnie zainstalowałeś    ________________________DOWNLOAD_______________________     Wszelki download paczki, wszystkie wersje paczki, changelog znajdziecie na stronie paczki: http://mich-box.blogspot.com/ SKAN: http://s4.ifotos.pl/img/skanjpg_erswxae.jpg     _______________DOWNLOAD MULTIPLAYER_______________   -WKRÓTCE-     _____________________________SCREENY______________________________   INSTALATOR:       LAUNCHER:       Mam nadzieję, że paczka wam się spodoba 
      Niedługo będą pliki serwerowe, więc spokojnie będziecie mogli pograć ze znajomymi   
  • Dodaj nową pozycję...