Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Mbober

Proszę o unbana za nieuzasadnionego bana!

Rekomendowane odpowiedzi

Mbober    0
Przepraszam, ale Mr_Korn zbanował mnie za włamanie przy pomocy kompasu i zniszczenie pola uprawnego.
Jest to pomyłka ponieważ ja tylko chciałem na kablować na gracza danio1010 za nielegalną i za dużą hodowlę.
Oprócz tego nie wiedziałem że nie można deptać pola uprawnego. Więc bardzo proszę szanowną Administrację o unbana.

PS. Nie wiem na ile mam tego bana bo Mr_Korn napisał tak długi powód że nie widać początku ani końca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Zwracałem Ci uwagę ponad 4 razy. Danio dostał bana za wylewanie lavy pod nogi i zabijanie w strefie bez pvp. Po tym powiedziałem Ci kolejne 3 razy byś wyszedł z działki a ty perfidnie wpadłeś compasem do niego i mu wszystko zdeptałeś. Ciesz się że tylko na 5h a nie na 24h. Bo równie dobrze możesz dostać dodatek za wykorzystywanie możliwości GOLDA do celów temu nieprzeznaczonych+ nieznajomość regulamin.

Ja bana podtrzymuje jeśli ktoś się z nim nie zgadza proszę bardzo dać ub.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Ban słuszny, skoro Korn zwracał Ci uwagę a ty jeszcze użyłeś kompasu i pewnie specjalnie zdeptałeś mu jego uprawy. A do tego dochodzi nieznajomość regulaminu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mbober    0
Znam regulamin. Fakt że specjalnie mu to zdeptałem, ale jak mówiłeś żebym poszedł ja chciałem tylko pokazać że ma nielegalną farmę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Nie kombinuj. Ban już się chyba skończył w takim razie zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez kamilmarcel123
      Robię pewną mapkę na 1.6.2 z modem custom npc ale mam pewien problem mianowicie - Gdy zrobię questa dam aby się nie powtarzał i gdy go wykonam dialog jest ten sam ale questa się nie dostaje a chciałbym aby ten dialog znikł po wykonaniu tego questa. Co mam zrobić ???
    • Przez kotek1337
      Siema potrzebuje SKINA na teraz bardzo szybko

Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
      Na tym filmie widać tego użytkownika z skinem KOTa W SWETRZE i chcę też taki mieć ;3
      Jeśli ktoś mi go zrobi proszę o wysłanie linku/skina w odpowiedzi na dole ;3 Dzięki z góry
    • Przez kaka1781
      Zostałem zbanowany permamentnie podczas gdy na serwerze nie było mnie przez kilka miesięcy, a powód bana to "wtf".
      Proszę o odbanowanie :)
  • Dodaj nową pozycję...