Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
kłaczek

[Solved]Problem ze zmianą nicka

Pytanie

kłaczek    0
Witam serdecznie, słyszałem że jest możliwość zmiany nicka, w grze minecraft, odkąd moja żona zaczęła również grać w tę grę postanowiliśmy zmienić nick, pozostaje pytanie , czy i jak jest taka możliwość??

P.s, nie wyskakuje mi "not premium" więc grę mam chyba oryginalną, Dostałem ją od kogoś, wiem że jest kupiona na allegro.
p.s, kiedyś ktoś pomógł mi wybrać zmienić skina, niewiem teraz jak go poprawić, (zmienić) Pomożecie? :P

Z góry wielkie dzięki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Rapikol    88
Witam.
Póki co, nie ma takiej możliwości aby zmienić nick, ale prawdopodobnie Mojang rozważa taką funkcję.
Aby zmienić skin, wystarczy wejść na www.minecraft.net, zalogować się, a następnie wejść w zakładkę "Profile".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
@rapizd: mojang nigdy da da takiej możliwości, gdyż jak ktoś dostanie bana na jakimś serwerze to będzie mógł zmienić sobie nick i nie mieć bana...
@topic: podstawówka się kłania- user not premium = użytkownik nie ma premium... Tak to jest jak kupuje się konto na allegro... Ale haspaid mówi 'true' na twój nick więc nie powinno się tak wyświetlać. A nick możesz zmienić co najwyżej na mcSP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Rapikol    88
[quote name='Wintalan' timestamp='1332240140' post='55275']
@topic: podstawówka się kłania- user not premium = użytkownik nie ma premium...
[/quote]
Nie mam pojęcia co chcesz przez to mu powiedzieć... Nie wydaje mi się, aby osoba w jego wieku nie wiedziała co to znaczy.
Anyway, chodzi tu o nazwe wyświetlaną na serwerach, a nie login, więc nie ma co się martwić o bany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Nazwę w grze także słyszałem, że może będzie możliwość zmienienia (może za dopłatą), ale jak Wintalan mówił, bany będą łatwo omijane jak na piratach. Musieliby nowy system banów wynaleźć, jakiś ID konta, a nie nicku czy co ...

Nick można zmienić (na singlu nie wiem) na multi za pomocą pluginu, ale to jest tylko pozorne, gdyż twój nick, mimo że będzie wyglądał inaczej, nadal będzie ten sam co przy kupnie.

Skina zmieniasz poprzesz www.minecraft.net -> Profile.
Dobrym edytorem skinów jest [url="http://www.minershoes.com/"]ta[/url] strona, a [url="http://www.minecraftskins.com/"]tu[/url] masz zbiór gotowych skinów do pobrania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Gość AsgarothDaFae   
Gość AsgarothDaFae
Problem rozwiązany. Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...