Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
  • 0
MiłoszSnC

Czy fortune i szczęście to to samo

Pytanie

MiłoszSnC    0
Siemanko!
Mam pytanie ulepszyłem sobie kilof i wypadło mi szczęście II :D (tak wiem zaj***sty jestem :D), ale nie w tym sęk chodzi o to, że na minecraftopedii przeczytałem coś o ulepszaniu kilofów i wychodzi na to, że nie ma tam rubryczki ze szczęściem. Więc ja się pytam, czy fortune i szczęście to to samo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Atexor    424
@[color=green]Usunięty post, teraz hotfixnąłem D: //Mof[/color]
[url="http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=miloszsnc"]http://www.minecraft...?user=miloszsnc[/url]
<ściana>. Najpierw nick do MC w celu kontroli premium, a potem pomoc.

Lepiej usuń zawartość tamtego posta, póki Mofixil tego nie widzi, bo jak zauważy to cię wykastruje, a jajka posoli i zje na obiad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
@up: nie wiem co chcesz przez to powiedzieć bo właśnie to zrobiłem, i nigdy nie edytowałem tego posta ???! A nick w grze nie musi być ten sam co na forum... Łat da f*k?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Atexor    424
Nie twój, tamten post z odpowiedzią został już przez kogoś usunięty. A nick w grze często jest nickiem na forum i sprawdziłem i było "false", więc chciałem aby podał tu jaki ma w MC.

Więc, autorze tematu, nadal czekamy na nick...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
koko11998    0
...Po pierwsze, to trzeba mieć orginała żeby pomogli z tłumaczeniem? Jak miło. A po drugie, tylko idiota by prosił o tłumaczenie na forum, spytaj sie google.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
@up: tak! Na tym forum nie pomagamy piratom, tylko idiota popiera piractwo na minecraft.pl (przy czym zgadza się na kastrację) jak nie pasuje to idź na jakieś gówniane myc****.pl gdzie szerzy się piractwo! W takich sytuacjach z pokerface'm na ryju zastanawiam się nad poparciem ACTA. (k***a! Co ja piłem?) A co do googli, to forum jest właśnie po to żeby pytać... Pamiętaj - 'Kto pyta nie błądzi (...)'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  • 0
Wintalan    75
@up:ogarnij się bo aż żal słuchać... To zupełnie inna sytuacja... A pozatym nie zdziwiłbym się jakby takiego co publicznie popiera piractwo, pewnego dnia nie odwiedziła policja w celu kontroli oprogramowania i kastracji... Jak ci nie pasuje to już napisałem co możesz zrobić...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...