Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
fajnynikkk

Witam - szukam wspólnika !

Rekomendowane odpowiedzi

fajnynikkk    0
Witam,

Jestem nowy na forum :)

chciałem otworzyć swój serwer, tzn już go kupiłem ale potrzebuje osoby która ogarnia jak zrobić fajny wciągający mod :)

kto chce ze mną prowadzić forum oraz serwer ? ja wszystko opłacam a ewentualnymi zyskami z smsów możemy się dzielić :)

piszcie na gg 11221789

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Falmerr    0
Z chęcią zaoferuję ci w tym pomoc! Co do serwerów Minecrafta mam wiele pomysłów i znam wiele sztuczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez Filiq343
      Prawdziwe życie (RolePlay) citylife.maxcraft.pl już wkrótce startuje!
      Uwaga! Temat będzie co jakiś czas aktualizowany! Obserwuj

Co u nas?
      * autorskie pluginy (np. potrzeby, prace)
      * autorskie skrypty (np. portfel)
      * możliwość robienia alkoholi
      * ranga Milioner (VIP)
      * mieszkania dla graczy i VIP'ów
      * sklepy dla graczy i VIP'ów
      * wysokie i nowoczesne budynki
      * własny serwer discord 
      * własne forum

Serwer nieaktywny!

• Przez Bakuś
      Witam. Na hoscie aternos mam własny serwer. Dzisiaj postanowiłem żeby była na nim paczka modów crazy Craft 3. Wszystko pięknie wchodzę w minecrafta i nie mogę wejść na serwer. Ciągle wyświetla się napis logowanie. Czy jest to spowodowane tym że grałem na czystym minecrafcie czy błąd tkwi gdzieś indziej? Z góry dziękuję za pomoc.
    • Przez ISLP
      Witajcie,
      To mój pierwszy wpis i mam następujący problem.
      Otóż założyłem serwer na "craftserve.pl" ja jedyny mam administratora/opa od razu mówię, że używam "Shiginima launcher". Jakimś cudem kolega dodał sobie opa i wziął sobie rzeczy i jakim cudem to zrobił i jak to zablokować.
    • Przez mateusz2223
      Cześć! Pragnę was zaprosić na nasz serwer minecraft!
      Jest to serwer Skyblock z eventami! Codziennie możliwość uczestniczenia w evencie! Jak zacznie grać kilku graczy stworzymy areny Skywars lub Bedwars. Każda wyspa ma wymiary 100 x 100.
      Planujemy stworzyć spawn na kolejną edycje razem z wami!
      Mamy na spawnie sklep, parkour, ptasią wyspę, wyspę ze zwierzętami i włączonym pvp, wyspę lotniczą, wyspę lotnictwa cywilnego oraz wyspę  VIP oraz SVIP.
      Otwarcie 06.12. O godz. 17:00! Przygotowaliśmy dla was liczne eventy oraz atrakcje!
      Zapraszamy!

• Przez Kurczaki
      Witajcie przyjaciele!
      Szukam chętnych do gry na serwerze minecraft 1.5.2. Serwer dopiero powstał nie ma na nim nic, tylko czysty teren, nie ma ekipy, żadnych logowań, spawnu, hunger games, creative ani innego niepotrzebnego gówna. Chciałem sobie pograć z jakąś fajną ogarniętą ekipą. taki survival np. w 5. bez żadnych gildii i tego typu. na początek razem dzielimy jaskinie zbieramy surowce. Tak razem, a potem kazdy buduje swój dom itd. itp. Serwera jeszcze nie odpaliłem, a jedyne pluginy to World Edit i World Guard. Ewentualnie w przyszłości logowanie, ale musze wiedzieć czy ktokolwiek jest zainteresowany takim czymś. Po prostu pograć for fun z ekipą na survivalu. Piszcie kto by chciał tak pograć.

Lub też jeżeli ktoś ma taki serwer survival i jest mało osób to prosiłbym o podanie ip i wgl.
      Trzymajcie się, cześć.
  • Dodaj nową pozycję...