Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Glaco

Skarga na Oliwerek13

Rekomendowane odpowiedzi

Glaco    1
[b][font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]1. Nick osoby która składa skargę: Glaco[/color][/font]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]2. Nick osoby która zostaje oskarżona: Oliwerek13[/color][/font]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]3. Nicki osób które są "dowodem", i mogą uczestniczyć w dyskusji: Titek2 [/color][/font]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]4. Opis wydarzenia wraz ze screenami: Na Nowej mapie wydobywałem sobie spokojnie piasek aż do czasu kiedy pojawił się gracz Oliwerek13. Każdy piasek który wydobyłem on zabrał - ok po dłuższym proszeniu go oddał [/color][/font][/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]mi zaledwie 1/4 całego piasku. Następnie kiedy [/b][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b]pisałem[/b][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][b] tego posta prawie [/b][/font][/color][font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"][b]zgoniłem gdyż [/b][b]delikwent[/b][b] zaczął mnie zamurowywać oraz zasypywać piaskiem. [/b][/color][/font][b][font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"] Ledwo uszedłem z życiem..[/color][/font][/b]

[b][font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]Proszę o upomnienie lub jakaś inna karę dla tego użytkownika, oraz proszę by wypowiedział się Oliwerek o[/color][/font][/b][font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"][b]sobiście[/b][/color][/font]
[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"][b]SS'ów nie posiadam...[/b][/color][/font]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0
Widziałem całe zdarzenie.
Gracz Oliwerek13 zmuszony jest do oddania piasku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ZAMYKAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...