Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość matiyarosz

Osiedle biznesowe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Założyciel: matiyarosz[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Nazwa: Osiedle biznesowe[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Lokalizacja: x: -2125, z: 3099[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Przewodni styl architektoniczny: Modern[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Rozmiar osiedla: ok 100x100 kratek[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Rozmiar działek: 12x12[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Plany rozwoju osiedla: W przyszłości zbuduje się jakiś ładny hotel, jako że jest to dzielnica biznesowa, a także będzie więcej działek. [/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]Powód składania podania: Gdyż chciałbym jakieś ładne, i nowoczesne osiedle, gdzie będę mógł grać w swoim ulubionym stylu architektonicznym.[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KraxPL    0
Chciałbym zbudować to osiedle z tobą, ponieważ uważam że to bardzo fajny pomysł. Jeżeli byś się zgodził, to proszę abyś napisał mi PW, w tedy podam tb informacje o mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TiTek2    0
Krax to raczej nie możliwe ponieważ dostęp do mapy na 1.2.3 jest tymczasowo dostępny dla kidmod i wyżej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Popraw podanie. Jest zbyt lakoniczne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KraxPL    0
[quote name='TiTek2' timestamp='1332022284' post='54793']
Krax to raczej nie możliwe ponieważ dostęp do mapy na 1.2.3 jest tymczasowo dostępny dla kidmod i wyżej
[/quote]
Wiem, ale mi chodziło o robienie tego osiedle po otwarciu serwera w niedzielę o 18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jarek W    1
[quote name='KraxPL' timestamp='1332022685' post='54795']
Wiem, ale mi chodziło o robienie tego osiedle po otwarciu serwera w niedzielę o 18
[/quote]Ale osiedla maja byc juz zbudowane przed otwarciem z tego co mi wiadomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KraxPL    0
[quote name='Jarekin' timestamp='1332033824' post='54818']
Ale osiedla maja byc juz zbudowane przed otwarciem z tego co mi wiadomo
[/quote]
Aha dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Niekoniecznie! Jeśli ktoś będzie chciał zbudować osiedle po otwarciu mapy to ma do tego pełne prawo wystarczy tylko zgrabne podanie w tym dziale!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
KraxPL    0
[quote name='Mr_Korn' timestamp='1332069402' post='54868']
Niekoniecznie! Jeśli ktoś będzie chciał zbudować osiedle po otwarciu mapy to ma do tego pełne prawo wystarczy tylko zgrabne podanie w tym dziale!
[/quote]
Thx, będę wiedział

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Nie mam obecnie czasu na zbudowanie i poprowadzenie osiedla, więc proszę na tą chwilę o zamknięcie tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...