Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Kreffetka

[Unban] Kreffetka

Rekomendowane odpowiedzi

Kreffetka    0
[b]Nazwa tematu :[/b] [Unban] Kreffetka
---------------------------------------------------------
[b]Nick zbanowanego[/b] [b]:[/b] Kreffetka
[b]Powód bana : [/b]Flyhack : [url="topic/10063-skarga-kreffetka/"]http://forum.minecra...arga-kreffetka/[/url]
[b]Treść wniosku:[/b] Niewątpliwie przyznaje się że wtedy latałem . Ale odrazu z miejsca mówie że nie mam żadnego x-ray !! Jego norka była w górze bez cuba a wejscie było oszklone, na powierzchni. W końcu to jest survival .. zobaczyłem skrzynkę więc zabrałem z niej itemy . Mam do tego pełne prawo . I co do tego sojuszu .. kompletnie go nie było. Napisał mi czy mógł by ze mną zamieszkać .. ja powiedziałem że nie.. potem do mnie wydzwaniał na skype i zaczęło się od tego zdania .. "eej .. ej nie powiesz adminowi..? " ja odpowiedziałem że "nie", nie wiedziąc a co chodzi.. on mi odpowieidział " No bo .. bo.. jaa mam fly hack .. ale prosze nie mów adminom bo mi bana dadzom" Stwierdziłem że to jest poprostu dziecko .. i chcialem nagrać te zdanie które powiedział .. niestety potem nie chciał się przyznać .. Gdy jeszcze później weszłem do jego norki która nie była ukryta .. zaczął mnie wyzywać od "k**ew, sk***ysynów, i x-rayowców" Więc wiadomo chyba kto tu jest winny .. A co do fly hack latałem u niego u mojego ciotecznego brata .. Lecz to nie wywiązuje mnie z tego że i tak latałem. To już się więcej nie powtórzy.. Tak więc proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o unban. Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kreffetka    0
A tak na marginesie . Możecie mi jakiegoś gracza przydzielić do obserwowania co ja robię .. dać mi ostrzeżenie lub miał bym wykonać reklamy serwera .. Tylko prosze .. odbanuje mnię .. Mam tam kolegów itemy i różne pierdoły .. Nie chciał bym tego stracić naprawde barzdo lubię ten serwer ... ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
Niestety nie odbanuje miałes fly-hacka sa dowody było trzeba myślec przed ściąganiem a dopiero w tedy co bana dostałeś
I ten ,,opis'' wogóle nie tyczy się ciebie tylko ,,kolegi'' nie ma powodu by cię odbanowac
I co z tego ze to jest survival zlamałes zasady serwera

Wniosek : Nie dostaniesz unbana

Temat do Zamknięcia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kreffetka    0
Jestem ciekaw w jaki sposób złamałem regulamin .. ;/ Jak mówiłem byłem u swojego ciotecznego brata .. on ma hacki nie ja .. ! ;/// Tak jak mówiłem moge reklamować serwer , mogę mieć nawet max ostrzerzeń .. jeśli jeszcze raz by było jakieś wykroczenie odrazu dostaje ban perm .. tylko prosze .. odbanujcie mnię ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LoginOne    1
Ohh. Można to łatwo sprawdzić w logach jest zapisane z jakiego IP było wejście teraz i wcześniej.Nawet jeśli złamałeś regulamin ale ja bym ci drugiej szansy nie dawał. Dlaczego? Sprawa jest prosta: gdybyś dostał drugą szanse nie zmieniłbyś się widziałem to w tym co do mnie pisałeś kiedy ja nic do Ciebie nie miałem szczegółów ujawniać nie będę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Kreffetka    0
Co tu ma fly hack do tego że mnie nie obchodziło jakie miałeś eq .. bo to o tą sprawę chodzi .. o żadnym innym temacie z tobą nie rozmawiałem .. Proszę bardzo .. sprawdzajcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[quote name='Fendorath' timestamp='1331904366' post='54496']
Niestety nie odbanuje miałes fly-hacka sa dowody było trzeba myślec przed ściąganiem a dopiero w tedy co bana dostałeś
I ten ,,opis'' wogóle nie tyczy się ciebie tylko ,,kolegi'' nie ma powodu by cię odbanowac
I co z tego ze to jest survival zlamałes zasady serwera

Wniosek : Nie dostaniesz unbana

Temat do Zamknięcia
[/quote]

Zamykam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...