Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Elros

Skarga na syska

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Elros   
Gość Elros
Otóż składam skargę na forumowego trolla zwanego syskiem.
Obraził on mnie już niejednokrotnie, a dzisiaj po raz kolejny

Jak widać poniżej - junior, który powinien reprezentować się jako człowiek kulturalny nazywa mnie cepem. Nie życzę sobie, żeby jakiś prymitywny troll zwracał się do mnie w taki sposób :)

[b] [url="http://forum.minecraft.pl/user/9127-sysek/"][color=#669900]sysek[/color][/url][/b]

[color=#5A5A5A][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3]chyba nadal cepie nie rozumiesz czym różni się socjalizm od komunizmu. ;) [/size][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Michaell    24
Prawie cała ta ekipa juniorów to porażka. Zresztą popieram, bo jakiś dziwny na sb był. :I

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
http://forum.minecraft.pl/index.php?app=members&module=profile&section=status&do=list&status_id=2482
o to okoliczności. do tego jeszcze dochodzi wcześniejszy status, ale chyba go usunął Elros, bo w spam się zaczeliśmy bawić "kto pierwszy do stu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Okoliczności - "jakie są, każdy widzi".

To nie pierwszy taki wyskok tego trolla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Jakaś decyzja zapadła?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sysek    6
hahahahahahahaa. hohohho. ale się pośmiałem.. no cóż. jak się jest osobą która nie rozumie czym się różni socjalizm od komunizmu no to cóóóż. NIE MOJA WINA. co do trolla. cały czas używacie tego mistycznego słowa wymyślonego przez was, ludzi internetu, ale nadal nie rozumiecie co to znaczy. a Ty o wielki, carski, burżuju Elrosie daj więcej argumentów, a nie błachostki pisane przez dzieci. Ale widzę, że coraz większe armia JKM się zbiera. Dobrze, dobrze !

a i bym dodał. wiecie, że istnieje takie coś jak życie poza MC i oknem ?
HEHE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Rozumiem, że jesteś osobą słabą intelektualnie, ale zachowaj swoje cudowne przemyślenia dla swych towarzyszy.

Mam nadzieję, że moderatorzy widzą z kim mamy tu do czynienia. Liczę, że trollisko straci rangę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
A ja się przyłączam do skargi już od dawna mówiłem że ta osoba się nie nadaje ale oczywiście pewne osoby "Moderatorzy" stały za nim murem to teraz macie. Moim zdaniem poza syskiem reprymendę powinna dostać Mod który sprawuje nad nim pieczę. Mam przytoczyć sytuację która miała miejsce na SB jakiś czas temu czy może nie trzyba bo Wozie czy Asg ją pamiętają?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sysek    6
hahaha. to dawajcie, a nie pieścicie się ze mną :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
[quote name='sysek' timestamp='1331924885' post='54546']
hahaha. to dawajcie, a nie pieścicie się ze mną :D
[/quote]
to jest kolejny powód dla którego nie powinien mieć moderatora.
Wydaje mu się, że skoro jest moderatorem to wszystko co zrobi mu ujdzie na sucho i to zlewa.
Taka osoba chyba powinna dawać przykład, a nie pisać posty tyle wnoszące do tematu ile... no wiecie o co chodzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
sysek    6
nie mam nic więcej do powiedzenia. to raczej przerasta moje oczekiwania. no cóż. bywa i tak. coś się kończy, coś zaczyna. ja się wylogowuje z tego forum, bo jakoś nie mam ochoty kłócić się z bandą dzieciaków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Powiedział dojrzały towarzysz Sysek - piewca komunizmu :)

Forum tylko zyska, gdy je opuścisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Dziękuję,Do Widzenia, Dobranoc

za całokształt działalności i nastawienie żegnamy pana syska...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Szymek781    6
Użytkownicy, administracjo - sami wiecie jak jest z naborem na rangę poprzez wypełnienie formularza i przesłanie do odpowiedniego tematu na forum. Poprzez głupotę ex-juniora [sysek] straciliśmy kilku użytkowników. Może i przesadzam, aczkolwiek jestem pewien, że któryś z aktywnych zrezygnował z dalszego przeglądania portalu oraz forum. Żeby rozluźnić sytuację panującą tutaj, wstawiam link do BARDZO DOBREGO filmiku z popularnego serwisu YouTube. Mam nadzieję, iż się spodoba i unikniemy kolejnych internetowych wojen między internautami. [url="http://www.youtube.com/watch?v=H4ICgwpmzE0"]http://www.youtube.com/watch?v=H4ICgwpmzE0[/url] Temacik zamykam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...