Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
toad22

Pożegnanie od toad22

Rekomendowane odpowiedzi

toad22    4
[size=5][font=georgia,serif]Chciałam się pożegnać. Pewnie ci którzy mnie znają, dziwi was to, że już długo nie wchodziłam na serwer. Przyczyną jest to, że mam wersję 1.2 a serwer jest na 1.1. I w tej sprawie nie wiem kiedy serwer będzie na 2.2 już sporo czekałam, więc jest szansa, że nigdy. W tej sprawie gdybym już nie zagrała z tego właśnie powodu gorące pożegnania chciałabym z wami złożyć. Naprawdę miło mi się z wami grało i wgl. miłą administracja. Ale to już prawdopodobnie koniec moich cudownych dni na serwerze. Chyba jak grałam nie zdawałam sobie z tego sprawy i wielkie pożegnania dla was od toada22.[/font][/size]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość matiyarosz   
Gość matiyarosz
Kilku dni nie poczekasz na nową mapę??
Wraz z nią wejdzie na serwer Bukkit 1.2, ale to Twoja decyzja, więc żegnaj :)
Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś zobaczymy nasze kwadratowe głowy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bartios    20
Eh... Otwarcie nowej mapy jest za kilka dni a ty pożegnanie piszesz... Myśl logicznie, jak tak znany serwer mógłby zostać na starej wersji! Stracilibyśmy mnóstwo graczy! Mam nadzieję że wejdziesz jeszcze na serwer :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Nowa mapa będzie na 1.2.3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Polecam program minecraft version changer -> zmiana wersji mc w minutkę :) Od Classica aż do full version

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
@UP nawet wyżej Torres. Indev Indfev itp...

NOWA WERSJA WCHODZI NIEDŁUGO a ty tutaj pożegnania piszesz! Tak jak Torres napisał, Minecraft Version Changer, ściągnij to zrozumiesz o co chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
toad22    4
Nie chcę starej wersji. Ta jest dużo lepsza. I są koty!!!! (:(:(:(:(: Wiecie jak ja je kocham?????? I teraz gram na stronie gosupermodel.pl więc nie gram w minecrafta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
I co z tego że są koty? Nowy Update wchodzi nie długo, a ty mówisz że nie chcesz wracać do starej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Torres70    76
Dobra niech dzieciak gra w swoje modelki. Może nie umie version changera pobrać ? Myślę, że temat do zamknięcia, ale nie ja tu moderuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Monualen    108
Cóż torres, też nie mogę zamykać tematów itp. ale racja. Niech gra sobie. Wejdzie na nowej wersji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...