Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
BlackJokerPL

[Skarga] Kreffetka

Rekomendowane odpowiedzi

[b]Nick oskarżyciela[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][size=3] [/size][/font][/color][b]: BlackJokerPL[/b]
[b]Nick osoby oskarżanej : Kreffetka[/b]
[b]Treść skargi: Fly Hack mówił sojusz lecz później mnie chciał zabić przy użyciu właśnie fly hacka i x-ray ponieważ wykopał się dokładnie w środek w sufitu tam gdzie stalem i znalazł ukryte skrzynki zabrał mi 20 diaxów na cuba i złoto myśle ,że dostanie bana[/b]
[b]Screeny lub filmiki: link do SS: http://imageshack.us/photo/my-images/805/20120315130100.png/[/b]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
lkuszal    76
jest FF, ale co do Xraya to dowodów brak. ja, np. przekopuje cały dom w poszukiwaniu skrzynek, a co do wbicia przez sufit, to mógł mieć fuksa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Picu997    1
BlackJoker sam ma FlyHack i X-raya, sam mówił mi to na skypie. A teraz oskarża kogoś... pff.. Według mnie nie Kreffetka powinien dostać bana tylko ten dzieciak który ma 10lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Geforce    4
Potwierdzam, Kreffetka ma flyhacka. Widziałem jak latał, gdy poprosił mnie o oddanie jego złota. Poleciał zobaczyć czy idę. Zobaczyłem jego skina przez zooma optifine,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pic i Kreffetka macie dowód ?? Nie, ja mam dowód nie jestem taki ułomny żeby używać hacków . Ikuszal , Fuks?? Ja widziałem jego nick ja na shift'cie stoję a on się kopie tam gdzie stałem idę gdzieś indziej a jego nick się poruszał w tym samym kierunku co ja więc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
LoginOne    1
Dowód dokładnie pokazuję gracza który lata w 100%. Teraz tylko czekać na jego bana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[url="http://www.minecraft.net/haspaid.jsp?user=LoginOne"]Login[/url]One,Geforce,Ikuszal i pewnie większość będzie potwierdzać więc Piecu i Kreffetka nie kłamcie ,że nie macie FH anie X-Ray'a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Fendorath    14
1. Wiek nie ma nic do grania tylko jak sie gra
2. Nie macie dowodów ze blackJoker uzywał flyhacka wiec ja nie mam powodu by go banowac bo to moze byc zwykla sprzeczka
3.kreffetka juz nie wejdzie na serwer

Temat Do zakmniecia bo robi sie niepotrzebny spam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...