Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
bartek0163

Osielde Dębówka

Rekomendowane odpowiedzi

bartek0163    0
Założyciel: bartek0163
Nazwa:Osiedle Dębówka
Przewodni styl architektoniczny:ulice będą z glowstonu i dżunglowego drewna
Rozmiar osiedla:odiedle gdzieś na 200 kratek
Rozmiar działek:15x15
Plany rozwoju osiedla:może by powstało 5 dizłek 20x20 dla jakiś firm żeby ludzie mieli blisko do sklepów czyli sklepy ośedlowe
Powód składania podania: Miałem pomysł to napisałem myślę że to osiedle to fajna rzecz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mr_Korn   
Gość Mr_Korn
Nie ma jeszcze regulaminu osiedli nie wiesz czy będziesz musiał coś zapłacić itd. Opcja będzie dostępna od nowej mapy więc jeszcze kilka dni a co do tego że a być blisko spawn-u to coś ciężko to widzę.

Dopiszę też od siebie że firmy mają swoje działki w dzielnicy firmowej a sklepy w galerii więc na tę chwilę nie będzie opcji by postawili coś na terenie osiedla. Polecam przeczytanie regulamin firm i sklepów który będzie na nowej mapce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nuk0r    43
Mam takie samo stanowisko jak Korn, tylko że-
1. Chodzi nam o styl architektoniczny domów, a nie ulic. Zresztą tekstura dżunglowego drewna na górze jest chyba taka sama jak zwykłego(?)
2. Pisze się osiedlowe
:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
ODRZUCONE :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Podobna zawartość

• Przez bartek0163
      Wiem że próboje kolejny ras ale jest tak dużo kidmodow że szkok
      1
      Nick w grze:bartek0163
      Imię:Bartosz
      Wiek *(wymagany MINIMALNY to 15 lat):14 i pół
      Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Cuboidy rollbacki worldedit i wszystko co potrzeba na "typowym" serwerze. nq zakladanie cuba //expand 10 lub 100 potem piszemy /region define nazwa nick to nie wszystko do cuboida bo jeszcze jest //wand
      Projekty (screeny, opis):mam projekt z okonmateo pod mieczem i zbroją

Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty:Byłem na nikturych serwerach
      Udział w innych projektach (youtube, inne portale):nagrywałem pare odcinkow z kolegami
      Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo):na gre poświecam dziannie 7 godz z tym ze 4 godz na minecrft.pl
      Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl):na serwerze gram już od 4 mieś
      Dlaczego właśnie Ty?:Spędzam dużo czasu na serwerze i znam się na rzeczy jakieś tam doświaczcenie mam na kidmoda
      Inne (coś od siebie, o sobie itp.):Lubie sport ale nie nawidze piłki nożnej,lubie jeździć na łyżwach nartach itp

Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?:Zawsze jeżeli ktoś czegoś nie potrafi lub nie może zrobić to ekipa potrafi pomóc i nauczyć.
    • Przez bartek0163
      Imie-bartek0163
      NIck -bartek0163

Doświadczenie (od strony technicznej jak FTP, SSH, inne bądź w grze): Narazie żadne ale bardzo szybko się uczę.

Projekty (screeny, opis): Na serwerze nie robiłem żadnych projektów ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy mogę mu chętnie pomóc.
      Przeszłość związana z serwerami/stronami Minecraft (ogólnie lub naszej społeczności Minecraft.pl), jakimi stanowiskami byłeś bądź jesteś objęty: Stanowiskami nie byłem objęty żadnymi ponieważ dopiero zaczynam grać.
      Udział w innych projektach (youtube, inne portale): Miałem kiedyś lets'play minecraft.
      Ile czasu poświęcasz na grę (dziennie, tygodniowo): Dziennie gram około 2 godzin a tygodniowo około 14 godzin.
      Ile czasu grasz już na s1.minecraft.pl (freebuild.pl): Od nie dawna.
      Dlaczego właśnie Ty?: Dlatego własni ja ponieważ często patrzę na czat i prawie zawsze pomagam innym graczom.
      Inne (coś od siebie, o sobie itp.): Interesuję się komputerami i grami pc.
      Dlaczego w ekipie ważna jest ścisła współpraca i zaufanie?: W ekipie jest ważna ścisła współpraca i zaufanie dlatego żeby serwer był estetyczny i graczom mi ło się grało.
  • Dodaj nową pozycję...