Skocz do zawartości
Minecraft.pl Server Banner
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀

[Tempban] Gumji_Jagodka, Guziec1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
[b]Gracz:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][color=#FF0000][font=helvetica, arial, sans-serif]Gumji_Jagodka[/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Za co: [/b]Punkt 3.8 regulaminu serwera[/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Ile: [/b][/font][/color][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]48 godzin[/font][/color]

[b]Gracz:[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] [/font][/color][color=#FF0000][font=helvetica, arial, sans-serif]Guziec1[/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Za co: [/b]Punkt 3.8 regulaminu serwera[/font][/color]
[color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Ile: [/b][/font][/color][color=#000000][font=helvetica, arial, sans-serif]48 godzin[/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
gumji    46
Dzien Dobry... Chaciałam przeprosic na poczatek... za to ze odbila mi palma. Wiem, ze zwlaszcza ja nie moge uczestniczych w tak głupich zabawach, poniewaz mlodsi gracze powinni brac ze mnie przyklad. Sama ich ciagle pouczam, co nalezy a czego nie. Hipokryzja z mojej strony bylo zgriefowanie na chwilke Slonika(przepraszam autora:( ) NIewiele osob o tym bedzie wiedziało... przepraszam WSZYSTKICH graczy, ktorzy odwiedzają serwer wykopowy.pl zalezy mi na tym zeby gralo Wam sie milo:) Przepraszam tez cala Wladze... i Moje Kochanie, które sie na mnie zawiodlo:( Guma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Elros   
Gość Elros
Uzyskałaś carskie przebaczenie :P

<pociesza>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀   
Gość Ç�É�Ⅎ É�p ɥʇoɹÉ�ƃs∀
Ludzie, czy wy do cholery nie potraficie czytać?

[quote]
[color=#FF0000][font=helvetica, arial, sans-serif]Wszelkie komentarze umieszczane w tematach kar będą traktowane jako nabijanie postów i spam[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif][/quote][/font][/color]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...