Skocz do zawartości
Moderatorzy na forum poszukiwani! Dowiedz się więcej... ×

Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla tagów 'worge' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj za pomocą nazwy autora

Typ zawartości


Forum

  • Administracja
  • Informacje
    • Nowości
    • Dyskusja o grze
    • Poradniki
  • Centrum Pomocy
    • Java Editon
    • Bedrock Edition
    • Serwer
    • Minecraft na Modach
  • Multiplayer
    • Publikacje
    • Stanowiska
    • Zagrajmy wspólnie
  • Download
    • Budowle
    • Mapy
    • Modyfikacje
    • Wygląd
  • Minecraft.pl
    • Regulamin
    • Informacje
    • Przywitaj się
    • Organizacja Forum
    • Współpraca
  • Kanciapa
    • Hydepark
    • Gry
    • Komputery
    • Kącik kulturalny
    • Archiwum

Kalendarze

  • Community Calendar
  • Freebuild
  • Wykopowy

Znajdź wyniki...

Znajdź wyniki które...


Data utworzenia

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Grupa podstawowa


GG


Skype


Website URL


Nick Minecraft


Lokalizacja


Zainteresowania


Discord

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam Komputer ma pół roku. 8 GB ramu, Procesor - Amd 6 core fx 6300 3.5GHZ. Windows 10 Home Edition 64Bit Karta Nvidia Gtx1050ti 4GB Temperatury mierzone podczas grania - Temp. Proc-41°C. Karta 38°C. Od wczoraj mam problem z wyświetlaniem obrazu w minecraft. Otóż obraz dziwnie faluje. (Zaczęło się po przeprowadzce do innego pokoju) Czynności jakie do tej pory zrobiłem: Wywaliłem wszystkie głośniki, woofer itd z otoczenia kompa. Zauważyłem że woofer dociskał przewód HDMI do ściany ale czy to akurat może być przyczyna? skoro po usunięciu głośników efekt wciąż się utrzymuje? Zaktualizowałem Windows Zaktualizowałem Jave Zaktualizowałem sterownik karty Podmieniłem kabel łączący kompa z monitorem. HDMI na DVI-D później VGA, efekt znika na jakieś pół godziny po czym wraca. Przeinstalowałem Minecraft łącznie z aktualizacją modów do najnowszych dostępnych pod wersję 1.10.2 Na różnych shaderach zawsze ten sam efekt. Po wyłączeniu shaderów, efekt znika ale nie wiem na jak długo bo nie miełem jeszcze okazji dłużej pograć bez shaderów. Jest to minecraft 1.10.2 Forge z modami: Optifine, Missing Piece, Roads, Worldedit, DualHotbar, I mod za pomocą którego mogę wstawiać zdjęcia w grze, nie pamiętam jak się nazywa. Dzieje się tak tylko w grze. Nie mam już pomysłu. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Czytałem o opcji rozmagnesowywania monitora, czy to może pomóc a jeśli tak to gdzie znaleźć tą funkcję. Na co jeszcze zwrócić uwagę, co jeszcze sprawdzić. Link do filmiku jak to wygląda: https://drive.google.com/open?id=0B1d4Lo9NDFW-OFpHTWlCNW1FZkU
×