Skocz do zawartości
Moderatorzy na forum poszukiwani! Dowiedz się więcej... ×

Wyszukaj

Wyświetlanie wyników dla tagów 'komenda' .



Więcej opcji wyszukiwania

  • Wyszukaj za pomocą tagów

    Wpisz tagi, oddzielając je przecinkami.
  • Wyszukaj za pomocą nazwy autora

Typ zawartości


Forum

  • Administracja
  • Informacje
    • Nowości
    • Dyskusja o grze
    • Poradniki
  • Centrum Pomocy
    • Java Editon
    • Bedrock Edition
    • Serwer
    • Minecraft na Modach
  • Multiplayer
    • Publikacje
    • Stanowiska
    • Zagrajmy wspólnie
  • Download
    • Budowle
    • Mapy
    • Modyfikacje
    • Wygląd
  • Minecraft.pl
    • Regulamin
    • Informacje
    • Przywitaj się
    • Organizacja Forum
    • Współpraca
  • Serwery
    • Vanilla (1.13.1)
  • Kanciapa
    • Hydepark
    • Gry
    • Komputery
    • Kącik kulturalny
    • Archiwum

Kalendarze

  • Community Calendar
  • Freebuild
  • Wykopowy

Znajdź wyniki...

Znajdź wyniki które...


Data utworzenia

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Filtruj po ilości...

Dołączył

  • Rozpoczęcie

    Zakończenie


Grupa podstawowa


GG


Skype


Website URL


Nick Minecraft


Lokalizacja


Zainteresowania


Discord

Znaleziono 3 wyniki

  1. Witam, mam pewien problem ze sklepem, który zrobiłem na commandblock'ach. Mianowicie składa się on z 3 takich bloków, każda z nich ma kolejno komendy (połączone są repeater'ami w rzędzie): -msg @p[l=34] Masz za malo XP (Smuteczek) -/give @p[lm=35] enchanted_book 1 0 {StoredEnchantments:[{id:51,lvl:1}]} -------- za 35 poziomów dostaje książkę z enchantem Infinity -xp -35l @p[lm=35] I problem w tym, że kiedy ja stoję obok przycisku i mam 35 lvl dostaje item i mi zabiera lvl, ale gdy tego lvl nie mam, książkę dostaje najbliższa osoba która ten lvl ma, nie zależnie od tego czy wcisnęła przycisk. I teraz pytanie jak to naprawić , a może raczej poprawić. (Mam problem z dodaniem załącznika, ale myślę że łatwo to sobie wyobrazić :D)
  2. Witam, mam problem, ponieważ nie działa mi worldedit. Zainstalowałam go już wcześniej i było dobrze, teraz jak zaznaczam pole i wpisuje //set 0 nie działa mi i wyskakuje komunikat (zdjęcie niżej) O co chodzi? Coś z javą, ale nie wiem co dokładnie
  3. Witam. Mam problem. Mianowicie nie mogę korzystać z komendy /kill wygląda to jak lag. Ale to lag nie jest. Pomóż ktoś ,proszę. Z góry dzięki.
×