Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2017 (edytowane) elo, więc... ja tu piszę to na szybko więc przepraszam jeśli nie napisałem to wystarczająco dokładnie ;/ Więc mam launcher TeamExtreme, zainstalowałem Optifine 1.9 i tam wszystko ładnie działało, lecz później chciałem odpalić normalną wersje 1.8 i minecraft włącza się fajnie... lecz zanim się pojawia menu główne dostaje crasha!!! plz pomóżcie Edytowane 30 Grudzień 2017 przez AnonimowyGość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 30 Grudzień 2017 Pokaż może okienko crasha i co tam jest napisane :v Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2017 Dobra... próbowałem włączyć mc 1.8 i nagle działa! próbowałem oczywiście wtedy pare razy włączyć go i usunąć pliki 1.8 ale nic z tego było ;/ nwm ale już działa nagle O_O tak czy siak, dzięki za pomoc! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2017 ** Wiadomość wygenerowana automatycznie ** Temat został przeniesiony do archiwum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach