Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
Rekomendowane odpowiedzi

Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
Zaloguj się, aby obserwować tę zawartość
Obserwujący
0
-
Podobna zawartość
-
Przez DDaNisPL
Majnekrafty.pl:
IP: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Sklep: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
TeamSpeak3: ts.majnekrafty.pl
Discord: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
WWW(w trakcie prac): Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Usługi w sklepie:
Ceny zaczynają się od 2,49PLN.
Voucher na 5PLN - WAKACJE2017
(Rekrutacja otwarta podania można pisać na naszym forum)
//poprawiam tagi ~ VenomPCPL
-
Przez Cowoskyy
Co oferuję serwer?
Rozbudowana ekonomia – rozbudowany sklep u villagerów, system wydropiania pieniędzy z mobów lub graczy, możliwość zdobycia pieniędzy z licznych EVENTów oraz wiele więcej! Możliwość zakupu rangi “VIP”, dzięki której otrzymujemy wiele ciekawych opcji i użytecznych komend! Ulepszony system PVP – widoczność życia, zmniejszona liczba cheaterów. Wiele Questów (w tym momencie około 30+) Gildie Administracja z 4 letnim doświadczeniem Sto slotów (+sloty dodatkowe dla VIPów) Brak lagów Normalny survival- bez skrzynek, dropu z stone i tym podobnych. Brak faworyzacji PO WIĘCEJ INFORMACJI ODWIEDŹ NASZĄ Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
Informacje techniczne:
IP SERWERA: mlserver.pl
STRONA WWW: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
WERSJA GRY: 1.10
TYP SERWERA: SURVIVAL+GILDIE
-Mineland Team
-
Przez hagz
Posiadam teren na pewnym serwerze na którym gram. Ma on wymiar 23x23, plus można coś dobudować przed czy obok bo jest on w połowie wiszący, przylega do góry. Wykonałem już podstawę z stone bricków, ale nie mam pomysłów na dalsze etapy oraz na sam rozmiar. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły, filmy na youtube czy inspiracje to zapraszam do podzielenia się nimi
-
Przez Ronnon78
Cześć, od długa hostuje u siebie serwery. Mam też swój dla zamkniętej grupy graczy. Teraz mam też swoją paczkę modyfikacji (
Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link.
). Chciałbym aby każdy mógł wejść na serwer i spróbować zagrać itp. Potrzebuję systemu uprawnień pod 1.10.2 ktoś coś słyszał? widział? Przegrzebałem net i wygląda to kiepsko. Pomożecie ? Ronnon78
Freecube!