Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2014 Sprzedam konto minecraft premium za 20zł, więcej info na pw. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2014 Dziwna ta oferta. Mogłbym spytać czy to gift code czy Twoje konto i po prostu znudził Ci się mc? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 24 Lipiec 2014 Wystaw na allegro, daj dowód posiadania, wtedy możemy porozmawiać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2014 Pewnie taka sama sutuacja jak z PanDiament bedzie :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2014 (edytowane) Konto minecraft dostałem dawno, dawno temu od kolegi i kiedyś w te klocki grałem lecz to nie moje klimaty i konto po prostu stoi. SS: Zaloguj lub zarejestruj się aby zobaczyć ten link. a co zrobił ten pan diament ? Edytowane 27 Lipiec 2014 przez kiksu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2014 (edytowane) PanDiament to darmowe konto premium kiedyś było z tego co wiem, potem ktoś je kupił, ale mu odebrali i chyba kilka razu sprzedawał i zabierał z tego co słyszałem. PS. Czemu ocenzurowałeś nick? I nie podałeś go na forum w info o użytkowniku? Edytowane 30 Lipiec 2014 przez KubaAseph Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2014 moge dać bez tego nie widzę problemu, a winfo nie podałem bo po co skoro nie gram w ta nudną grę ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 5 Sierpień 2014 ref Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 8 Sierpień 2014 ref Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2014 Podaj dowody.Giftcode czy konto?Za 20 zł pewnie oszukane.Kto by tak tanio sprzedał dość drogą grę? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 2014 8 sierpnia. Chyba już średnio aktualne. Zamykam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach